Ayırmak için Etkili Büyü Nasıl Yapılır

Eşi veya sevgiliyi istemediğin bir kimseden ayırmak için hazırlanır. Etkileri oldukça güçlü olduğundan tesirini görme şansınız da yüksektir. Ayırma yönünde çok sık tercih edilen uygulamalardır. Ayrıca aşağıdaki duayı .. defa okuma yaparak niyet edebilirsiniz.
İnnellahe la yağfiru eyyüşrake bihi ve yağfiru ma dune zalike li mey yeşa’*
Ve ma kaderullahe hakka kadrihi vel erdu cemian kabdatühu yevmel kiyameti ves semavatü matviyyatüm bi yeminih sübhünehu ve Teala amma yüşrikun*

Eşim Beni Çok Sevsin Büyüsü

Bir kağıt üzerine … kere “Errahmânirrahıym” ve sonra … defa Besmele-i Şerife okuyup üzerine üfleyen ve sonra bu kağıdı üzerinde taşıyan kişi insanlar arasında sevilen, sevimli ve şirin görünen bir kimse olur. Kalplere celp ile tesir eder ve dilediğini etkisi altına alır.

Dileklerimin Çabuk Kabul Olmasını İstiyorum

Bir çoklarımızın bildiği gibi üçler, yediler, kırklar, üç yüzler vs erenler vardır ki, bunlar çeşitli vesilelerle, çeşitli şekillerde ve çeşitli zamanlarda, darda ve bunalımda olan muhtelif insanlara görünerek ya da görünmeyerek yardımda bulunurlar. Yaptıklara dualara amin derler. Bu zatlar kainatın her gün ayrı bir yönünde seyir halindedirler. Erenler duasını okurken onların bulunduğu cihete yönelerek ya rabbi ben bu erenler hürmetine onların vesilesiyle senden yardım talep ediyorum diyerek bir Fatiha üç ihlas okuyup önce rasulü Ekrem efendimizin, ashabının ve ehli beytinin ruhlarına sonra bütün peygamberlerin enbiya evliya ulema ve şühedanın ruhlarına ve ayrıca kutbül aktabın, ricali gaybın ve bütün müminlerin ruhu şeriflerine hediye ederek ricali gayb duası okunmaya başlanacaktır. Ayın bulunduğu yöne göre o yöne yönelip, şu mübarek kelimeleri söylersin.
Ayın günlerinde ricali gaybın bulunduğu yönler şöyledir:
Arabi ayın:
7. 14. 22. Ve 29. Günlerinde doğu yönünde olurlar.
6. 21. 28. Günlerinde kuzey doğu yönünde olurlar.
3. 15. 23. Ve 30. Günlerinde kuzey yönünde olurlar.
5. 13. Ve 20. Günlerinde kuzey batı yönünde olurlar.
4. 12. 19. Ve 27. Günlerinde batı yönünde olurlar.
2. 10. 17. Ve 25. Günlerinde güney batı yönünde olurlar.
8. 11. 18 ve 26. Günlerinde güney yönünde olurlar.
9. 16. Ve 24. Günlerinde güney doğu yönünde olurlar.
Duası şudur:
Esselâmü aleyküm yâ ricâlel ğayb, esselâmü aleyküm ya ervâhal mukaddeseti, Yâ Nükabâ, Yâ Nücebâ, Yâ Rükabâ, Yâ Ebdâlü, Yâ Evtâdü, Yâ Efrâdü, Yâ Kudbü, Yâ Ğavsü, Yâ İmâmiyyetü, Yâ Cündellâhi, Yâ Hıdrü, Yâ İlyâsü, salevâtullâhi aleyküm eğîsûnî biğavsetin venzurûnî bi-nazratin ve eînûnî bi-avnetin, vensurûnî bi-nasratin, verhamûnî bi-ra’fetin, bi-hakki hakkıllâhi, ve-bi-ızzi ızzillâhi, ve bimâ cerâ min ındillâhi ilâ Hayri halgıllâhi, Muhammed ibni Abdullâhi, ve Rasûlihî* Azzemtü aleyküm eyyetühel erhâvur rûhâniyyetü, Yâ Kutbel aktâbi, ve Yâ İmâmel Ğavsi, ecîbû da’vetî vagdû hâcetî, fî seâdetiddâreyni ve kallibû kalbî alâ kulûbiküm, ve havvilû ahvâlî ilâ ahvâliküm, bi-havlillâhi veşfeû lî ve ebdilû ahlâki vekşifû lî min esrâriküm, ve hassilû maksûdî, ve murâdî ve kûmû havâicî bi-hakki Rabbiküm ve bi-hakki nebiyyinâ Muhammedin sallâllâhü aleyhi ve selem* Ve bi-hakki âlihî ve ashâbihî , ve bi-hakkil melâiketil mukarrebîn* Ve bi-hakki cemî-ıl embiyîi vel mürselîn* Vel evliyâş sâlihîn* Âmîn, birahmetike yâ erhamerrâhimîn*

Ayırmak için Yapılan Büyüyü Batıl Kılmak

Karı koca veya kardeşler arasında ayrılık için yapılan sihri batıl kılmak için bu ayeti kerimeleri … ile temiz bir kağıt üzerine yazılıp sihre uğrayan insanları-hepsine … gün içirilmelidir.
Bismillahirrahmanirrahim
Ya eyyuhellezine amenezkürü nimetallahi aleyküm iz hemme kavmün en yestutu ileyküm eydiyehüm fekeffe eydiynehüm anküm vettekullahe ve alallahi feleyetevekkelil muminun vatasimu bi hablillah cemian vela teferreku vez zürü nimetallahi aleyküm iz küntüm ada en feellefe beyne kulubi kümfe esbahtüm bi nimetihi ihvanen ve küntüm ala şefa hufretin minerrari feenkaze küm minha kezalike yu beyyidullahü leküm ayatihi lealleküm tehtedun.
Ayrıca bu ayeti kerimeler kaplumbağa kabuğuna yazılıp üzerinde taşınırsa o insana sihir kar etmez.

Denenmiş Etkili Aşk Muhabbet Duası

Cennetül esma, şartlarına riayet edilerek okunduktan sonra mutlaka en azından bir defa da kasem okunduğu takdirde niyetlere ve gayelere mutlaka daha çabuk ulaşılacaktır. Çünkü cennetül esmanın hadimleri bu azimete hürmet göstermekte ve hizmet etmektedirler. Aşk ve muhabbet için denenmiş ve sonuç alınmış bir tertiptir. Okuma sayısı … keredir.
Kasem budur:
Allâhümme innî es-elüke bi-fâ-il ferdâniyyeti, ver-râir-rubûbiyyeti, vedâli devâmiddeymûmiyyeti, ve hâi hayaâtis sermediyyeti, veyai yenâbîul hıkmeti, ve kâfil kudreti, ve yâil yüsrati, ve vâvil vücûdi, ve mîmil mülki, ve hâil hıkmeti, ve kâfil kibriyâi, ve mîmil melekûti, ve aynil ınâyeti, ve dâlid dirâyeti, ve lâmil lutfi, ve kâfil kahri, ve dâlid delâleti, ve vâvid velâyeti, sînis sekîneti* Aksemtü aleyküm eyyetühel ervâhur rûhâniyyetül huddâmi, li-hâzihil esmâil ızâm* İllâ mâ ecebtüm da’veti, ve berertüm kasemî, ve tevekkeltüm bi-kaâi hâcetî, fî külli mâ yerdallâhü teâlâ fîhi salâhu emrî, bi-hakki nûri vechillâhil azîmil a’zam* Ve azametihî ve kibriyâihî aleyküm iz lâ yesıfül vâsifûn* Vef-alû mâ emertüküm bihî, in kâne emrî leküm, ve lasemî aleyküm, fimâ yerdallâhü fakdû hâcetî* Ve in kâne fîmâ Ya’dibullâhu feruddûhâ bi-hakki ismullâhil azîmil a’zami aleyküm ve kudretihî ledeyküm* Ve kâlû semi’nâ ve eta’nâ ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr*

Gerçek Medyum Hocalar

Günümüzde sayısı hızla artan hoca ve bu hocaların medyumluk ilimleri üzerindeki yeteneklerini anlatan bir makale yazmak istedim. Bilindiği gibi internet daha bu kadar yaygın olmadan önce mahalle hocaları vardı. Fakat internet kültürü arttıkça sık sık medyum kelimesi daha çok yaygınlaştı. Bu medyumlar adlarına pek çok sayıda internet siteleri açtılar. Bu medyum hocalar artık internet üzerinden ihtiyaç sahibi olan insanlara yardım ediyorlar.
Hocalar kişilerin bilgilerini alıp gerekli vefkleri hazırlayıp kargo ile teslimat yaptırıyorlar. Fakat burada dikkat edilmesi gereken önemli bir konu var. Bu kadar çok medyum hoca sitesi açıldığından dolayı bu sitelerden pek çok sahte hoca siteleri de internette yerini almış durumda.
Size tavsiyem internet üzerinden bir hoca arayışı içine girmişseniz bu hocaya ait web sitesini dikkatlice incelemeniz gerekiyor. Bu hocaların web sitelerinde halka açık bir forum sayfası var mı? Öncelikle buna dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü forum sayfalarında daha önce hocalara çeşitli işler yaptırmış insanların yorumları yayınlanır. Bu yorumları okuyarak bu hocalar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yahut o hocanın web sitesindeki yorumları inceleyiniz.

Barışma Büyüsü Nasıl Yapılır

Birbirini sevmeyen karı kocanın arasını düzeltmek ve birbirlerine karşı büyük bir sevgi, muhabbet ve saygı temin etmek için temiz yıkandıktan sonra bir Arabi ayın ilk veya ikinci cumasının … vaktinde yedi kağıda aşağıda yazdığım dua ve ayetleri yazıp her gün bir tanesini suda silip üzerine kağıtta yazılı dua veya ayeti … kere okuyup her ikisine içirilirse aradaki soğukluk muhabbet ve sevgiye döner.
1. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim. Bismillahi ve minellahi ve ilallahi ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
2. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
İnnehu min Süleymane ve innehu Bismillahirrahmanirrahim. Ella ta’lu aleyye ve’tuni müslimin.
3. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Ve galer kebu fihâ bismillahi mecreyeha ve mürsaha inne rabbi le-gafurun rahim.
4. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Şehidallahü ennehu la ilahe illa huve, velmelaiketü ve ûlül ilmi kaimen bilkisti la ilahe illa hüvel azizül hakim.
5. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Ve indehu mefatihül gaybi la ya’leamüha illa huve ve ya’lemü ma fil berri vel bahri ve ma teskutu min verekatin illa ya’lemüha ve la habbetin fi zulumatil ardi ve la ratbin ve la yabisin illa fi kitabin mübin.
6. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Ve ellefe beyne kulubihim lev enfakte ma fil ardi cemian ma ellete beyne kulubihim ve lakinnallahe ellefe beynehüm innehu azizün hakim.
7. Kağıda:
Bismillahirrahmanirrahim
Kul hüve rabbi la ilahe illa huve, aleyhi tevekkeltü ve ileyhi metab.
Bu ameliyeye gerekirse … hafta devam edilir.

Çok Etkili Aşk Bağlama Büyüsü Yapmak

Bir kimseyi veya bir yakınını kendine aşk ve muhabbet ile bağlamak isteyen kişi .. celilesini .. defa okuduktan sonra yazıp aşağıdaki duayı da ilave ettikten sonra üzerinde taşısın. Bu yöndeki dileğinin kabul olduğunu hayretler içinde görecektir. Denenmiştir. Dua budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Ya rabbi (üç kere) ya hay (üç kere) ya kayyum (üç kere) ya zel celali vel ikram es’elüke biismikel azim en terzukni rızken helalen tayyiben bi rahmetike ya erhamer rahimin vel hamdülillahi rabbil alemin.

Geri Döndürme Büyüsü Yaptırmak İstiyorum

Celbi muhabbet için aşağıda yazılı olan çevirgel duası çok meşhurdur. Bir kimsenin muhabbetini kendine çekmek istersen bu duayı tatlı bir meyve üzerine 7 kere okuyup mahbubuna yedirirsen aşkından deli divane olur. Ayrıca evini terk edip gitmiş karı veya kocayı evine çevirmek için 41 tane günlük üzerine okuyup ateş altına koy, çok kısa sürede dönecektir. Dua budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillahi leke ya rabbel alemin falanın gönlünü bana çevirgel hüvelhayyüllezi la ilahe illa hu bi hakkı bin bir ismin hürmeti içün dahi doksan dokuz ismin hürmeti içün inde rahmetin birle sevindir beni dahi sevindir bi hakkı kuran ve bi hakkı Tevrat ve bi hakkı İncil ve bi hakkı ve bi hakkı Zebur ve bi hakkı kuran ve bi hakkı suhufu İbrahim ve bi hakkı suhufu adem imanel müslümin ehli iman ilahi senin ulu adların içün ilahi senin enamın içün ilahi senin keremin içün ilahi senin ihsanın içün ilahi senin keremin içün ilahi musanın Tevrat sözleri ve adları ve kamil hurufları hürmeti içün ilahi davudun Zebur sözleri ve adları ve kamil hurufları hürmeti içün ilahi isanın incil sözleri ve adları ve kamil hurufları hürmeti içün ilahi muhammedin Furkan sözleri ve adları ve kamil hurufları hürmeti içün ilahi bu dört kitabın hürmeti içün falanın gönlünü bana çevirgel bi hakkı adem safiyyullah bi hakkı İbrahim halilullah bi hakkı musa ruhullah ve bi hakkı Yusuf sıddıkullah ve bi hakkı Süleyman menilullah ve bi hakkı Muhammed Mustafa sallallahu Teala aleyhi ve sellem habibullah ilahi bi hakkı peygamberler hürmeti içün falanın gönlünü bana çevirgel bi hakkı Muhammed Mustafa sallallahu Teala aleyhi ve selem ya mahmud ya hannan ya Mennan ya deyyan ya sultan ya hay ya kayyum ilahi yüz yirmi dört bin peygamberler hürmeti içün ilahi musanın iki gözleri içün ilahi asarı Muhammed içün ilahi muhammedin doğduğu gün içün ilahi muhammedin mucizatı içün ilahi muhammedinmucizatı içün ilahi muhammedin sucudu içün ilahi muhammedin ümmeti içün ilahi cümle mümin ve müminat içün ilahi hacılar içün ve namazları içün ve erenler içün ve fakir ve zayıf kulların içün falanın gönlünü bana çevirgel ilahi serir saktı ruhu içün ilahi hoca ahu türab içün ilahi hoca Rabia Hüseyin içün ilahi hoca mesruh içün ilahi hoca seravih içün ilahi Veysel karani içün ilahi cümle hoca Mansur hallacı içün ilahi cümle enbiya ve evliyalar içün falanın gönlünü bana çevirgel (amin) ya rabbel alemin innema emrehu iza erade şey’en en yekule lehü kün feyekün ilahi bi hürmeti yevme la yenfeu malün vela benun illa men atallahi bi kalbin selim ilahi bi hürmeti ayeti zül celali vel ikram ilahi falanın gönlünü bana çevirgel cümle halaik arasında yüzümü ak talihimi açık eyle ilahi cümle uluları bana müsahhir kılıvergil hazreti İlyas ya müsebbibel esbab ve ya müfettirel ebvab ve ya mukallibel kulub falanın gönlünü bana çevirgel bi hürmeti hüvallahüllezi la ilahe illa hüverrahmanür rahim ya evvelel evveline ve ya ahirel ahirine iyyake nabudu ve iyyake nestain ve lekel hamdü ve ente ala küllü şey’in kadir vahidün kuddusün rabbüna ve rabbül malaiketi verruh bi hakkı Cebrail ve Mikail ve İsrafil ve Azrail aleyhümüsselam bi hakkı Medine ve Mekke ve beytil mamur ve beytil mukaddes ve beytil haram yarabbel alemin falanın gönlünü bana çevirgel ila yevmil kıyameti vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Çabuk Tutan Etkili Kısmet Açma Büyüsü

Kısmetin açılması için kara yünden kumaş üzerine bu ayetler yazılıp boynunda taşıtılırsa bu dertten kurtulur evlilik muradına hasıl olur.
Bismillahirrahmanirrahim
Ve iza karatel kur’ane cealna beyneke ve beynellezine la yu’minune bil ahreti hicaben mestura ve cealna ala kulubihim ekinneten en yefkahuhu ve fiy ezanihim vekra ve iza zekerte rabbeke fil kuran vahdehu velev ala edbarihim nufura fein tevellev fekul hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim.

Hızlı Tutan Şirinlik Büyüsü Nasıl Yapılır

Beyine suresi harf harf yazılıp güzel ve ilgi çekici olmak isteyen kimse üzerinde taşırsa bu muradına nail olur. Ayrıca:
Aşağıdaki ayeti kerimeleri bir kağıt üzerine alt alta kırkbir kere yazıp bu kimse üzerinde taşırsa yine bu yöndeki hacetinin kabul olmasına vesile olunur.
Bismillahirrahmanirrahim
Ve imma yenzeganneke mineş şeytanı nezgun festeiz billahi innehü semiün alim rabbi euzubike min hemezatiş şeyatin ve euzu bike rabbi en yehdurun kale uhruç minha mez’ümen medhuren limen tebiake minhüm leemleenne cehenneme minküm ecmain inne ibadi leyse leke aleyhim sultanun ve kefa bi rabbike vekila.

Erkeği veya Kadını Bağlama Büyüsü

Bu büyü genellikle koca bağlama büyüsü olarak bilinir karısından başka kadınlarla ilişkisi olan erkeklere karşı kullanılıp son derece etkili sonuç veren bir büyüdür.Aynı zamanda kadın ve kızlara da karşı yapılır. Bağlanması istenen kişinin iç çamaşırından bir parça alınır, bu parça gece vakti eski bir mezara gömülür. Çamaşır parçası gömülürken filan kişi bu kabirde yatan ölü gibi benden başka kadınlar için ölü gibi olsun denir. Böylece o kişi büyüyü yapan kadından başka kadınlara ilgi duymaz.Duysa dahi ilşkiye giremez.Sadece büyüyü yaptıran kadınla ilişkiye girebilir.Bu büyü kadınlar için de böyledir kadın başka erkekleri ölü gibi görür onların yanında ölü gibi soğuk durur büyüyü yapan erkeğe ise şehvet duyar ondan başkasını gözü görmez. Bu büyü çok kolay fakat çok da etkili bir büyüdür.

Sevdiğini Aşık Etmek İçin Büyü

Yedinci Cuma günü gece yarısından sonra uykudan kalkıp, suret-i mahsusada gusül eyler. Temiz çamaşır giyip Tahir bir mahalde yalnız olarak kıbleye müteveccihen iki diz üzerine oturur. Evvelce izhar edilmiş mangal veya buhurdana ud veya amber ve beyaz günlük gibi güzel kokulu bir şey atarak badehu aşık olması istenen kişi için sıdk ile niyet eder ve itikad-ı tamme ve huzur-i Cenab-ı Kibriya’da hudu ve huşu ile Besmele-i Şerife okumağa başlar.
Kıraatte isti’cal etmeyip aheste aheste Besmele-i Şerife’nin ulviyyet ve kudusiyyetini düşünerek devam edip, sabah namazı vakti oldukta dünya kelamı söylemeksizin kıyam ile namazı müteakip yine oturup Besmele-i Şerife kıraatine başlar.
Güneş doğup ufuk dairesinden bir mızrak boyu yükseldiği zaman 101 defa:
Allâhümme salli alâ muhammedin ve alâ âli muhammedin kema salleyte alâ ibrâhîme ve alâ âli ibrâhîme inneke hamîdun mecîdun
Okur. Ve ayağa kalkıp iki rekatta sure-i Fatiha ile “vedduha” ve ikinci rekatta Fatiha’dan sonra “elem neşrah leke” suresini okumak üzere iki rekat namaz kılar ve selamı müteakip evvelce ihzar edilmiş olan kağıt ve kalemi eline alıp, misk ve safran ve gül suyundan imal edilmiş mürekkep ile aşağıdaki vefk-i şerifi yazar:
Ve sonra bunu öd ağacı, günlük, amber, misk gibi güzel kokulu bir şeyle tebhir edip, Besmele-i Şerife okuyarak kağıdı büküp bir muşambaya sarar ve nüsha olarak üzerinde taşır ise niyet ve arzu ettiği her şeye nail ve muvaffak olur.
Sevdiğini Aşık Etmek İçin Büyü

En Etkili Sevgi Büyüleri Nasıl Yapılır

Sevdiği bir kimsenin kendisini bilmukabele sevmesi ve onun muhabbet ve sevgisini celbetmek için bir bardak temiz suya 786 defa Besmele-i Şerife’yi okuyarak o su, muhabbet ve sevgisi arzu edilen kimseye içirilirse onun kalbinde okuyan veyahut niyetine okunan kimseye karşı şiddetli bir sevgi ve muhabbet hasıl olur.

Sözlümle Kolay Evlenme Büyüsü Yaptırmak

Herhangi meşru ve hayırlı bir maksat ve emelin temini husulü, müptela bulunduğu bela ve felaketin def ve zevali niyetiyle adap ve şeraitine riayet ederek sıdk-ü ihlası tamme ile sülüsi ahiri leylde esmayı celileyi hünsayı diz üzerine oturup kıbleye müteveccihen 41 defa okuyan ve sonra degahı kadı’l hacetten dua ve niyaz eden biiznillahi tala maksud ve emeline nail olmakla karir-ül ayn olur.( kırattan evvel gusül edilir ise daha iyidir.)

Eşimin Kalbini Kazanmak İçin Büyü Yapma

Bir kimse gümüş bir yüzük üzerine Kelime-i Tevhid’i yazdırıp, Cuma gününün ilk saatinde üzerine alsa kalbi açılır, fikri gelişir, arzu ettiğine ulaşması kolaylaşır, keder ve gamı gider, sıkıntıdan kurtulur. Kendisine gözü ilişen kimsenin sevgisini üzerine çeker.
Bir kimse onu bir yüzük üzerine yazıp, üzerine 100 defa Kelime-i Tevhid okusa ve bu yüzüğü üzerinde yattığı yastığın altına koyup, başını da üzerine koyup uyusa yalnız bir yerde yatmak ve abdestli olarak uyumak şartıyla görmek istediği şeyi rüyasında görür.

Boşandığım Kocamın Bana Geri Dönmesi İçin Büyü

Boşandığınız, ayrıldığınız veya bir sebepten ötürü uzak olduğunuz kimselerin size dönmeleri geri gelmeleri için yapılan çalışmalardır. Ayırca; Latifeyi meydana getiren isimler; en güzel ilimlerin en güzel şeylerin kaynağı, en yüce isimlerin güzel tezahür ve tecellilerini temsil eden ve manalarında saklayan, Cenab-ı Hakk’a her hususta yalvarmak ve en tesirli bir şekilde karşılık almak için çok uygun bulunan isimlerdir. Bir kimse bu isimlerin gereğini yapar ve bunları daima söylediği virdi haline getirirse, Cenab-ı Hakk o kimseye bu ilimlerin sır kapılarını ardına kadar açar. O kimseyi bu isimlerin tecellisine garkeder. Her sınıftan insanları, bu kimsenin arkasından adeta koşturur ve emri altına verir. Sonunda bu isimlerin bereketi ve kendi Zatının keremi ile o kimseye keramet verir. Yarattıkları katında yücelttiği gibi kendi katında da bu kimseleri yüceltir ve yüce makamlara erdirir. Sevdiğini geri getirme niyetiyle hergün 666 kere okuma yapmalısınız.
El-alîm, el-hakîm, el-habîr, el-mübîn, el-hâdî Allâmül ğuyûb

Uzaktaki Biriyle Kavuşmak İçin Büyü

El- mücîbü
Bu ism-i şerif, duaların sonunda kendisine başvurulan bir isim olup, bahsi geçen üç evvelki isimlerle birlikte (El-mennân, el-halîm, er-raûf) bir de bu ismi, her dua ve niyaz içerisinde geçen ve harflerinin manaları bile aynı yere gelen isimlerdir. Varlığın bekasını ve ayakta durmasını temin eden bu isimlerdir. Ateşin içerisine bile atsanız o isimleri zikreden kimse yanmaz. Bu isimlerin tecelli ve tesirleri delalet ettikleri manaları itibariyle birbirine yakın ve hepsi de Cenab-ı Hakk’ın eşya üzerine teveccühünü temin eden isimlerdir. Uzakta olan yada ayrı düştüğünüz kişilerle kavuşmanız için zikredebilirsiniz.

Kocamla Aramda Muhabbet İçin Büyü

Er-Rahiym; Bu mübarek satır yazıldıktan sonra suya karıştırılıp ağacın dibine dökülürse meyvesi bol olur. Yine bu sudan içirilen kimse içirene sevgi ve muhabbet besler. Ancak yazılırken talibin ve matlubun analarının adları yazılmalıdır.

Kocayı Tekrar Aşık Etmek İçin Büyü

En etkili aşk büyüsü hangisidir eğer aşk büyüleri hakkında bilmek istedikleriniz varsa hepsini burada bulacaksınız. Aşk büyüsü vefkler aracılığı ile yapılabileceği gibi başvurulan medyumun tercih edeceği diğer yöntemler ile de gerçekleştirilebilmektedir.
Aşk Büyüsü yapılma amacı Ayrılanları birleştirme, birini geri getirme, Evli, Sözlü, Nişanlı çiftler arasına Muhabbet ile bağlanması içindir.
Genel olarak Aşk büyüsü; tek taraflı aşk sorunu yaşayan büyük bir sevgi boşluğu hisseden kişilerin karşı cinsi etkilemek ve yeniden onların aşkını kazanmak için başvurdukları en etkili büyü çeşitlerindendir. Aşk büyüleri çok çeşitli malzemeler kullanılarak usta bir medyum tarafından belli gün ve saatlerde kişiye özel olarak hazırlanan bir vefktir. Genel olarak aşk büyüleri diğer ismiyle bağlama büyüsü karşı cinse karşı yeniden sevgi kazanmak için yaptırılır.

Karı Kocanın Arasını Bozmak İçin Büyü

İstenen kişiler arasında soğukluk olması ve böylece o kişilerin birbirlerinden uzak durmaları için yapılır. Örneğin; kocayı ailesinden soğutma, sevenleri birbirinden soğutma, eşleri birbirlerinden soğutma gibi. Güçlü uygulamalardır.
“kale haza firaku beyni ve beynek”
Okuma sayısı da 1378 dir. Niyet edilip bu adet kadar okunur ise faydası görülecektir bu dua mücerrep bir duadır.

Medyum Yasin hoca