Aşık Olmasını İstediğin Birine Büyü Yapma

İstenilen kişinin aşık olması yönünde hazırlanır. Ayrıca; Aşk konusunda muzdarip olan kimselerin okuma yapması gereken ayetlerde vardır. Aşağıdaki kerimelerin okuma zamanı…, sayısı ise …. Dır. Duası şu şekildedir:
Yâ vedûdü yâ vedûdü yâ vedûdü yâ zel arşil mecîdi yâ mübdiü yâ müıydü yâ fe’âlün limâ yürîdü es’elüke bi nûri vechikellezî lâ mele erkâne arşike ve es’elüke bi kudratikelletî kadderte bihâ alâ halkıke ve bi rahmetikelletî vesiat külle şey’in lâ ilâhe illâ ente eğısnî yâ mugıysü eğisnî yâ mügıysü eğisnî yâ mugıys*

Kapalı Kısmet Nasıl Açılır?

Aşağıda gelen kerimeleri eşref bir saatte ….. mürekkebi ile yazarak etrafına da…… ayeti kerimeyi ilave ettikten sonra hazırlanan bu tertibi üzerinde taşıyan;
Ve ezin fin nasi bil hacci ye’tûke ricâlen ve alâ külli dâmirin ye’tîne min külli fecin amiîk*
Ve aynı zamanda hac suresinin 27. Ayeti olan bu mübarek duayı her fırsatta, okumaya devam edenin rızkı, bereketi, ve kısmet kapıları açılır. Genellikle evlilik yönünde yapılan bu uygulama aynı zamanda o kişinin niyetlendiği dünyevi işleri kolaylaşır. Manevi engellerle karşılaşmaz.

Muhabbet için Büyüler Nasıl Yapılır

İstediğin birinin sevgi ve muhabbetini celp etmek istersen … suresi ayet 39 u 121 kere şekere okuyup sevdiği kimseye yedirirse o kimsenin sevgi ve muhabbetini çekmiş olur. Bu şekeri yiyen kimse muhabbetle ona yönelir. Denenmiş etkili işlemler arasında yer almaktadır.

Erkekle Kadın Arasında Muhabbet için Büyü

“Selâmün kavlen min rabbin rahıym”
Ayet-i kerimesi 818 defa, salavat-ı şerife 130 defa, Fatiha-i şerife 3 defa okunduktan sonra “Ey Rabbim” diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.
Er-Rahiym esmasını Pazartesi günü uygun bir saatte tatlı bir gida üzerine okunur ve buhurlanır. Matluba yedirilirse muhabbetinden bıkacak olup, talibe aşık olur.

Kocanın Seni Güzel Görmesi için Büyü

Beyine suresi harf harf yazılıp güzel ve ilgi çekici olmak isteyen kimse üzerinde taşırsa bu muradına nail olur. Ayrıca:
Aşağıdaki ayeti kerimeleri bir kağıt üzerine alt alta kırkbir kere yazıp bu kimse üzerinde taşırsa yine bu yöndeki hacetinin kabul olmasına vesile olunur.
Bismillahirrahmanirrahim
Ve imma yenzeganneke mineş şeytanı nezgun festeiz billahi innehü semiün alim rabbi euzubike min hemezatiş şeyatin ve euzu bike rabbi en yehdurun kale uhruç minha mez’ümen medhuren limen tebiake minhüm leemleenne cehenneme minküm ecmain inne ibadi leyse leke aleyhim sultanun ve kefa bi rabbike vekila.

Kapalı Kısmetimi Nasıl Açtırırım

Kilitli, kapalı kısmetin açılması için kara yünden kumaş üzerine bu ayetler yazılıp boynunda taşıtılırsa bu dertten kurtulur evlilik muradına hasıl olur.
Bismillahirrahmanirrahim
Ve iza karatel kur’ane cealna beyneke ve beynellezine la yu’minune bil ahreti hicaben mestura ve cealna ala kulubihim ekinneten en yefkahuhu ve fiy ezanihim vekra ve iza zekerte rabbeke fil kuran vahdehu velev ala edbarihim nufura fein tevellev fekul hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim.

Beni Terk Eden Kocamı Geri İstiyorum

Gönlünden bir muradı, bir arzusu olan kimse bu arzusunun gerçekleşmesi için yatsı namazından sonra abdest alır. 2 veya 4 rekat namaz kılar. Allah’a hamdu senada bulunur. Hz. Peygambere salat ve selam getirir. Muradının gerçekleşmesi için Allah’a dua ve niyazda bulunur. Ancak arzusunun meşru bir arzu olması şarttır.
Lâ ilâhe illallâhu’l-halîmu’l-kerîm. Sübhânellâhi rabbi’l-arşi’l-azîm. Elhamdu lillâhi rabbi’l-âlemîn. Es’elüke mûcibâti rahmetike ve azâime mağfiratike ve’l-ğanîmete min külli birrin ve’s-selâmete min külli ismin, lâ teda’lî zenben illâ ğafertehû, ve lâ hemmen illâ ferractehû, ve lâ hâceten hiye leke rıdan illâ kadaytehâ yâ erhame’r-râhimîn.

Kapalı Kısmetim Nasıl Açılır?

Kilitli olan nasip ve kısmetin açılarak evlilik hacetinizin görülmesi için, aşağıdaki tertip yazılıp taşınır. Bu yöndeki amaçla yazılıp yastık altına konulduktan sonra ayeti kerimeler de … kere tilavet olunursa kısa zamanda maksada erişilir.
Ve indehu mefatihul ğaybi la ya’lemüha illa hû ve ya’lemü mâ teskutu min verakatin illâ ya’lemüha ve la habbetin fi zulümâtil

Bağlama Büyüsü Nasıl Yapılır

İnsanın sevdiği kişiyi kendine bağlaması, isteğine karşılık yapılan ya da düşman dilinin bağlanması, kısmet bağlaması vs. gibi isteklerin karşılığında yapılan büyü çeşididir.

Bağlama büyüsü; genellikle ilişkileri çıkmaza girmiş, bitme noktasına gelmiş çiftlerin tercih ettiği bir büyüdür. Toplumumuzda aile içi geçimin sağlanmasın da önemli bir faktör olan bu büyü kuvvetli bir dua biçimidir. Gerçekte büyü olmamasına rağmen halk arasında büyü olarak geçmektedir. İnsanlar arasında devam eden ikili ilişkilerde eşlerden birinin ilişkinin gereği olan davranışların dışına çıkması sonucu oluşan problemlerden dolayı aile birliği bozulmuş olabilir. Bu ilişkinin toparlanmasında önemli bir faktör olarak devreye giren bu dua biçimi ailenin eski günlerine dönmesinde ilişkinin tekrar oturmasında bir araçtır.

Bağlama Büyüsü Nasıl Yapılır

Bağlama büyüsü, sadece ikili ilişkilerde değil düşmana karşıda yapılan bir büyü türüdür. Düşmanın dilinin bağlanması ya da çalınan bir mal karşılığında hırsıza karşı yapılan bağlama büyüsü, bir kimsenin kısmetini rızkını bağlamaya yönelik çok çeşitli bağlama büyüleri vardır.

Bağlama büyülerinin hayra yönelikte kullanabileceğimiz şerre yönelikte kullanabileceğimiz türleri vardır.

Bağlama büyüsü çeşitleri kendi arasında da bir çok bölüme ayrılmaktadır;

*Kendine bağlama

*Sevenleri bağlama

*Göz bağlama

*Dil bağlama

*Erkeklik bağlama

*Söz dinletme

*Sadakat vs.

Ayrılan Sevgilim Bana Nasıl Geri Döner

Mutlu ve mesut hayatınızda her şey yolundaymış gibi gözükürken birden bire insanı üzen ayrılıkların olması durumunda terk eden yahut giden kimsenin size gelmesi hedef alınarak hazırlanan bir uygulamadır. Bu kişinin size geri dönmesi, istenilen aşk ve muhabbetin tekrar olması için uğraş verilir. Bunun dışında etkili dualar sayesinde bu yönde niyet edilerek okuma yapılabilmektedir. Bu dualar arasında yer alan ayet-i kerime şu şekilde okunmaktadır:
“Allâhümme innî eûzü bike mine’l-hedmi ve eûzü bike mine’t-teraddî ve eûzü bike mine’l-ğarakı ve’l-harakı ve’l-heremi ve eûzü bike en yetehabbetaniye’ş-şeytânü inde’l-mevti ve eûzü bike en emûte fî sebîlike müdbiran ve eûzü bike en emûte ledîğan”.

Bir Erkeği Kendime Nasıl Aşık Ederim

Size aşık olmasını arzuladığınız kimselere yapılan özel çalışmalardır. Talep ettiğiniz kimse ile aranızda kuvvetli bir aşk meydana gelir ve işlem olumlu sonuç aldığında etkisi bir ömür sürmektedir. Bunun dışında birde duları ile okuma yaparak niyet edilebilir. Aşağıdaki kerimeler aşk için olup okuma zamanı…, sayısı ise… dır.
Bismillâhi tevekkeltü alallâhi. Allahümme innî eûzü bike en edılle ev udalle ev ezille ev uzalle ev ezlime ev uzleme ev echele ev yüchele aleyye.

Sevgiliye Muhabbet Büyüsü Nasıl Yapılır

Dua okunurken ibni ifadesi olan yerde erkeğin ismi ile annesinin ismi, binti ifadesi olan yerde kadının ismi ile annesinin ismi okunacak. Hayırlı olan her niyet için …. kez okumak yeterlidir. Misafirliğe gidecek olan bir kimse evden çıkacağı zaman bu duayı … okuyarak avucuna nefes eder ve elini yüzüne sürer ise gittiği yerde sevgi ve muhabbetle karşılanır ve her haceti görülür. Bu duayı her gün en az bir kez okuyan kimseye herkes sevgi, şefkat ve merhamet nazarı ile bakar. Bu dua tecrübe edilmiştir. Her dilek için (özellikle de sevgi ve muhabbet konusunda) oldukça müessirdir. Helal olan dilekler için kullanmak gereklidir.
Bismillahirrahmanirrahim.
Hamdü senai ve kibriyai zati ve hulku küllühüm, abdi ve imai vel enbiyaü ver rusülü evliyai ve asfiyai ve muhammdün rasulüllahi sallallahü aleyhi vessellem. Nebiyyi ve rusüli inni kad zevvectül eşyae liyedüllu ala vahdaniyyeti eşhedü ve melaiketi sevati ve hameletü arşi inni kad zevvectü emeti hakkal bediy’ı fıtrati ve menbeu kudreti ademü aleyhisselam, aleyhi salati ve tesbihi ve tenzihihi ve tehlili ve hüve ayetel kürsi bişehadeti en la ilahe illallahü ya ademü ya havvaü üdhula cenneti ve küla semerati vela takraba şecerati, esselamü aleyküma ve rahmeti ve bereketi. Allahümme ahrık ve heyyic ve eclib ve eczib kalbi ve akli ve ruhi ve cemi’ı azai ve cemi’ı cevarihi fülan ibni fülan ala hubbi ve aşkı ve mehabbeti ve meveddeti fülan binti fülan bil mehabbetil kaviyyet veş şediydeti min gayri mühletin bila ihtiyrin bil aceli ves sür’ati. Allahümme ellif beyne muhammed ve aişe radıyallahü anhüm ve radü anh. Ve bihakkı cebraile ve mikaile ve israfile ve azraile salavatullahi aleyhim ecmain. Ve bihakkıl enbiyai vel mürselin. Ve sallallahü ala hayri halkıhi muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmainet tayyibinet tahirin. Ve selamün alel mürselin vel hamdü lillahi rabbil alemin.

Bir Erkeğin Beni Sevmesi için Büyü

Vedut ismi şerifi Ya Vedud şeklinde … defa yazıldıktan sonra altına talip ve matlubun isimleri ve ilave edilir. Hazırlanan bu tertibin üzerine yine en az… defa en fazla … defa okunarak taşınırsa matlubun kalbinde talibine karşı çok dehşetli bir sevgi, aşk, muhabbet ve hasret meydana gelir.

Terk Eden Eşimi Nasıl Geri Getiririm

Ayrılan kimsenin geri gelmesi niyet edilerek .. veya .. gece geç saatlerde … kere suretül karia’yı okumaya devam ederse dilediği kimseyi celb ve tesir eder. Kerimesi aşağıdadır:
BismillâhirrahmânirrahÎym
Elkaâri’ atü melkaâri ‘a ve mâ edrâke melkaâri’a yevme yekûnünnâsü kelferâşil mebsûsi ve tekûnülcibâlü kel’ ıhnilmenfûş fe’ emmâ men sekulet mevâziynühü fe hüve fiy ıyşetin râdıye ve emmâ men haffet mevâziynühü feümmühü hâviye ve mâ edrâke mâhiyeh nârün hamiye.Amin

Aşk ile Bağlamak için Büyü Nasıl Yapılır

İstediğin bir kişiyi kendine aşk-ı muhabbet ile bağlamak isteyen kimse; … dan oluşan bir kap içindeki su üzerine …. kere okuyup o kimseye içirirse ziyadesiyle matlup ona deli divane olacaktır. Uygulama çok etkilidir. Dikkatle yapmak gerekir. Etkisi kısa zamanda görülür.
Bismillahirrahmanirrahim
Ves saffatı saffa fez zacirati zecra fet taliyati zikra inne ilaheküm levahidrabbüs semevati vel ardi vema beynehü ma ve rabbül meşarik inne zeyyennes semaüd dünya bi ziynet inil kevakib ve hıfzen min küllü şeytanin marid (üç kere) la yessemeunel melail ala ve yukzefune min külli canib du huran ve lehüm azabun vasıbilla men hatıfel hatfete feat beahu şihabun sakıb ve kul cael hakku ve zehakal batılu innel batıle kane zehukave nünezzilü minel kuranü ma hüve şifaün ve rahmetün lil müminin.

Ayırmak için Güçlü Büyü Nasıl Yapılır

Sevdiğiniz kadın ya da erkeğin bir başkası tarafından çalınmaya çalışılması durumunda araya giren üçüncü şahsı pişman etmek için:
Bu üçüncü kişinin adı … günü yatsı namazından sonra bir taşın üzerine yazılarak hiç kurumayacak olan bir su birikintisinin ya da gölün içine atılır. Ardından … adet nohut tanesinin üzerine birer nokta koyup hepsi bir kesenin içine doldurulup ağzı sıkıca bağlandıktan sonra Tebbet suresi okunup üflenir.
Sabah alaca karanlıkta namazdan önce üçüncü kişinin adı 7 kez zikredildikten sonra toprağa 7, havaya 7 kez daha zikredilip suya doğru üflenir.
Ertesi gün yatsı namazından sonra bir kağıdın üzerine .. küçük üçgen çizilip her birinin içine üçüncü kişinin isminin ilk harfi yazılıp bu üçgenler bir karenin içine alınır. Ardından .. defa Allah Allah ya Allah … defa ya cin kabzehu diye mırıldandıktan sonra üçgenlere doğru tu denir. Niyet edilerek istenildiği gibi dualar okunur ve her duanın sonunda ya cin diye mırıldanılır. Bu 3.gün yatsı namazından sonra uygulanan durum… gün boyunca tekrarlanılır. …gün ise büyü yapılan kişi aklını yitirir..

En Etkili Sevgi Büyüsü Nasıl Yapılır

Aşağıdaki kerimeyi yazıp üzerine aldıktan sonra bu beyti günde bir kere okursan ve buna ..gece devam edersen kısa zamanda dilediğin kişinin kalbini kazanarak onu tesirin altına alırsın. Ayrıca gözlerinin önüne gaib kapılar açılır, hayretler içinde kalırsın. Bu beytin ve vefkin sırları çoktur ama devam etmek gerekir.
Okunacak beyit şudur:
Efizli minel envari feyzete müşrikin aleyye ve ehyi meyte kalbi bi taytağat.

Karı Koca Arasını Düzeltme Büyüsü

Kişiler arasındaki olumsuzlukların olmaması veya çıkan sıkıntıların giderilmesi için bu ayet-i kerimeleri abdestli olarak … kere okuyunuz. Ayrıca bu kerimeler birini kendinize aşkla bağlamak içinde okunabilir.
(Ya Allah-ür-rakib-ül-hafiz-ür-rahim. Ya Allah-ül-hayy-ül-halim-ül’azim-ür-raüf-ül-kerim. Ya Allah-ül-hayy-ül-kayyüm-ül-kaimü ala külli nefsin bima kesebet, hul beyni ve beyne adüvvi!)
(La ilahe illallahül’azim-ül-halim la ilahe illallahü Rabbül-Arş-il’azim la ilahe illallahü Rabbüs-semavati ve Rabbül-Erdı Rabbül’Arş-il-kerim.)

Kısmetimi Açtırmak İstiyorum

Şans, kısmet ve bereket kapıları kapalı olan bir kimse, …. Suresini eşref bir vakitte miskianber mürekkebi ile yazarak üzerinde taşır ve her gün 509 defa “Yâ Tevvâb” ismi şerifini zikretmeye devam ederse kısa zamanda hayır, rızık, bereket ve şirinlik kapıları kendisine açılmaya başlar.

Çok Güçlü Bağlama Büyüleri Nasıl Yapılır

Eşini veya sevdiğin birinin sadece sana bağlı kalmasını başkalarına yan gözle bakmamasını istiyorsan aşağıdaki ayetleri … mürekkebi ile yazdıktan sonra yastığın altına konulur ve aynı tertip .. defa okunduktan sonra bir nüshası da üzerde taşınır.
Ayetler şunlardır:
Bismillâhirrahmânirrahîm*
El hamdü lillahi rabbil alemin*
Er rahmanir rahiym*
Maliki yevmid din*
İyyake na’büdü ve iyyake nesteiyn*
İhdinas sıratal müstekiym*
Siratallezine en’amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin*
Kul hüvallahü ehad*
Allahüs samed*
Lem yelid ve lem yuled*
Ve lem yekün lehu küfüven ehad*
Kul e’uzü birabbilfelak*
Minşerri ma halak*
Ve min şerri ğasikin iza vekab*
Ve min şerrinneffasati fiyl’ukad*
Ve min şerri hasidin iza hased*
Kel e’uzü birabbinnas*
Melikinnas*
İlahinnas*
Min şerrilvesvasil hannas*
Elleziy yüvesvisü fiysudurinnas*
Minel cinnetivennas*
Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum, la te’huzühu sinetüv vela nevm, lehu ma fis semavati ve ma fil ard, men zellezi yeşfeu indehu illa bi iznih, ya’lemü ma beyne eydihim ve ma halfehüm, ve al yühiytune bi şey’im min ilmihi illa b ima şa’, vesia kürsiyyühüs semavati vel ard, ve la yeudühu hifzuhüma, ve hüvel aliyyül aziym*
Ve indehu mefatihul ğaybi la ya’lemüha illa hu ve ya’lemü ma fil berri vel bahr ve ma teskutu miv verakatin illa ya’lemüha ve la habbetin fi zulümatil erdi ve la ratbiv ve la yavisin illa fi kitabim mübin*
Ve hüvellezi yeteveffaküm bil leyli ve ya’lemü ma cerahtüm bin nehari sümme yeb’asüküm fihi li yukda ecelüm müsemma sümme ileyhi merciuküm sümme yünebbiüküm b ima küntüm ta’melun*
Ve hüvel kahiru fevka ibadihi ve yürsilü aleyküm hafezah hatta iza cae ehadekümül mevtü teveffethü rusülüna ve hüm la yüferritun*
Sümme ruddu ilellahi mavlahümül hakk e la lehül hukmü ve hüve esraul hasibin*

Eşimle Aramı Düzeltme Büyüsü Duası

Karı-koca arasını düzeltmek isteyen kimse, bu konuda Resulullah (S.A.V.) Efendimiz ‘in emirlerine uyarak böyle hayırlı bir meseleye eğilirse, Allah ona bir şehid sevabı verir. Nitekim Resulullah (S.A.V.) Efendimiz’in bu hususta hadisleri de vardır. “iki kimse arasını düzelten, bir şehid sevabı kazanmayı hak etmiştir.” O halde bu hayırlı işe teşebbüs eden … Şerife’yi gülsuyu ve … karışımı za’feranla yazar ve bu esnada ud yakarak etrafa güzel tütsüler yayar, kendisi de abdestli bulunur ve yazı bu şartlar üzere yazılır.

Medyum Yasin hoca