Etkili Kavuşma Büyüsü Nasıl Yapılır

Aralarında mesafe olan ve kavuşmayı dileyen kimseler için; aşağıdaki mübarek duayı … kere okumalıdır. Ayrıca; bu dua sayesinde korktuklarından emin ve umduklarını da nail olacağından hiç şüphe yoktur.

Dua şudur:

Ya vedudü, ya zel-arşil mecidi ya mübdiü ya müidü fe’alün lima yürid neselüle bi-kudretikelleti kadderteha ala halkıke bi-rahmetikelleti vesi’te külle şey-in la ilahe illa ente egisna ya mügisü, egisna ya mügisü, eğisna bi-rahmetike ya erhamerrahimiin*

Bir Erkeği Kendine Aşık Etme Büyüsü

Cennetül esma, şartlarına riayet edilerek okunduktan sonra mutlaka en azından bir defa da kasem okunduğu takdirde niyetlere ve gayelere mutlaka daha çabuk ulaşılacaktır. Çünkü cennetül esmanın hadimleri bu azimete hürmet göstermekte ve hizmet etmektedirler. Aşk ve muhabbet için denenmiş ve sonuç alınmış bir tertiptir. Okuma sayısı … keredir.

Kasem budur:

Allâhümme innî es-elüke bi-fâ-il ferdâniyyeti, ver-râir-rubûbiyyeti, vedâli devâmiddeymûmiyyeti, ve hâi hayaâtis sermediyyeti, veyai yenâbîul hıkmeti, ve kâfil kudreti, ve yâil yüsrati, ve vâvil vücûdi, ve mîmil mülki, ve hâil hıkmeti, ve kâfil kibriyâi, ve mîmil melekûti, ve aynil ınâyeti, ve dâlid dirâyeti, ve lâmil lutfi, ve kâfil kahri, ve dâlid delâleti, ve vâvid velâyeti, sînis sekîneti* Aksemtü aleyküm eyyetühel ervâhur rûhâniyyetül huddâmi, li-hâzihil esmâil ızâm* İllâ mâ ecebtüm da’veti, ve berertüm kasemî, ve tevekkeltüm bi-kaâi hâcetî, fî külli mâ yerdallâhü teâlâ fîhi salâhu emrî, bi-hakki nûri vechillâhil azîmil a’zam* Ve azametihî ve kibriyâihî aleyküm iz lâ yesıfül vâsifûn* Vef-alû mâ emertüküm bihî, in kâne emrî leküm, ve lasemî aleyküm, fimâ yerdallâhü fakdû hâcetî* Ve in kâne fîmâ Ya’dibullâhu feruddûhâ bi-hakki ismullâhil azîmil a’zami aleyküm ve kudretihî ledeyküm* Ve kâlû semi’nâ ve eta’nâ ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr*

Kız arkadaşınla iyi geçinme büyüsü

Özellikle geçimsiz ailelerin evdeki huzurunu sağlamak, mutlu mesut bir yuvanın sıcaklığının azalmaması için yapılan uygulamalardır. Nişanlılar ya da sevgililer arasında olumsuzlukların olmaması, tartışmaya yer vermemek ve çıkan olumsuzlukları ortadan kaldırmak maksatlıda hazırlanabilmektedir. Bu işlem için okuma yapılan dualarıda bulunur. Dilerseniz aşağıdaki duayı muhabbet vaktinde … kere okuma yaparak niyetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dua şu şekildedir:
“Allâhümme’ğfir lî hatîetî ve cehlî ve israfî fî emrî ve mâ ente a’lemu bihi minnî. Allâhümme’ğfir lî ceddî ve hezlî ve hataî ve amdî ve küllü zâlike indî. Allâhümme’ğfir lî ma kaddemtü ve mâ ahhartü ve mâ esrartü ve mâ a’lentü ve mâ ente a’lemu bihî minnî. Ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhiru ve ente alâ külli şey’in kadîr”.

Uzaktaki nişanlıma kavuşma büyüsü

Çok uzakta olan sevgili, nişanlı veyahut eşlerin bir araya gelmeleri, kavuşarak aralarındaki hasret ve özlemi sonlandırmaları amaçlı kişiye özel olarak hazırlanan güçlü uygulamalardır. Birde; okuma yapılacak dualar sayesinde olan işlemleri bulunur. Aşağıdaki duayı günde .. kere günün eşref saatlerinde okuyarak niyetinizi yapabilirsiniz.
Bismillâhi alâ nefsî ve mâlî ve dînî. Allâhümme raddinî bikadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî hattâ lâ uhibbe ta’cîle mâ ahherte velâ te’hîre mâ’accelte.

Sevilmek için kocana büyü yapma

Sevilenin sevgisini kazanmak, muhabbet için okunacak dualardır. Herhangi bir …. sabahı sabah namazı sonrası Salavat, …. suresi sonra bu kerimeler okunur.
Liyünzira men kâne hayyen ve yehıkkal kavlü alel kâfirîn. Evelem yerav ennâ halaknâ lehüm mimmâ alimet eydâna enâmen fehüm lehâ mâlikûn. Ve zellelnâhâ lehüm feminhâ rakûbühüm ve minhâ ye’külûn. Ve lehüm fîhâ menâfiu ve meşâribü efelâ yeşkürûn. Vettehazû min dûnillâhi âliheten leallehüm yünsarûn. Lâ yestetîûne nasrahüm ve hüm lehüm cündün muhdarûn. Felâ yahzünke kavlühüm innâ na’lemü mâ yüsirrûn. Evelem yerav insânü ennâ halaknâhü min nutfetin fe izâ hüve hasîmün mübîn. Ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîn. Yâ kâdiru ya azîzü yâ mü’minu yâ müheyminu yâ zâhiru yâ kebîru ecib yâ Kesfeyâîl ente ve huddâmeke miner rûhâniyyeti vel ardiyyeti ve ente yâ meymûn sâmian mutîan bi hakki ğayril mağdûbi aleyhim veladdâllîne âmîn. Ve bi hakkil azîzil kebîril müteâli ve bi hakkil melikil ğâlibü aleyküm emruhu zedzağ ve bi hakki lahhattîl limukfencil fevekaal hakku ve batale mâ kânû ya’melûn. Ve aksemtü aleyküm yâ yezağ yâ hakhâîl ”sehhirlî kulûbe cemîa benî âdeme ve benâti Havvâ” bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. ardından yine bir defa bu dua okunur.
Allâhümme sehhirlî kalbi fülân ibni fülânete alâ mehabbetî fülânete binti fülânete bi hakki ve bi hürmeti sûreî yâsîn bi hakki ve bi hürmeti seyyidike yeza’sendeyûşin. İkinci duada isimler zikredilir okumaya başlamadan önce salavatı şerife okuyunuz.

Ayrılan eşin geri gelmesi için büyü

Bir sebepten ötürü yahut sebepsiz yere hiçbir neden olmadan ayrılan, terk eden bir kişinin geri gelmesi niyeti ile hazırlanır. Dualarla okuma yaparak da o kimsenin geri gelmesi için niyetler yapılabilir. Etkili geri getirme duaları arasında yer alan mübarek celile şöyledir:
Bismillâhirrahmânirrahıym*
Allâhümme salli ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin nebiyyür rahmeti es’elüke en ta’sımünâ bihî min cemîıl ahvâli vel âfâti ve tüdahhırnâ bihî min cemîıs seyyiât* Allâhümme innî tevesseltü ileyke bi elfi elfi kul hüvellâhü ehad min emâmî mededâ* Ve elfi elfi kul hüvellâhü ehad an yemînî teharrüzen sermedâ* Ve elfi elfi kul hüvellâhü ehad an yesârî yüncînî min şerrin ebedâ* İnnî lebistü der’allâhi ve dehaltül hısnel ezelî ve cealtü nefsî fî hıfzillâhi sandukal afvi akfâlühû lâ ilâhe illellâh. Muhammedür rasûlüllâh. Miftâhuhû lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym*

Aşık etmek için etkili büyü yapmak

Aşk ve muhabbet ile bir kimseyi kendine bağlamak için; aşağıdaki mübarek ayeti kerimeleri herhangi bir … gününün … vaktinde miskianber mürekkebi ile temiz bir kağıda yazarak üzerine alır ve her sabah kalktığında bu ayetleri 7 defa okursa; muradına erer. Ayrıca kısa zamanda; ümit ettiğinden daha fazla mal, mülk ve servete kavuşur.
Yazılacak ve okunacak ayetler şunlardır:
Bismillâhirrahmânirrahîm
Vel erda medednaha ve elkayna fiha ravasiye ve embetna fiha min külli şey’im mevzun*
Ve cealna leküm fiha meayişe ve mel lestüm lehu bi razikiyn*
Ve le kad mekkennaküm fil erdi ve cealna leküm fiha meayiş kalilem ma teşkürin*
Allahü latiyfüm bi ibadihi yerzüku mey yeşa’ ve hüvel kaviyyül aziz*
İnnellahe huver razzaku zul kuvvetil metin*
Allahu latifün bi-ıbadihi yerzuku men yeşaü ve hüvel kaviyyül aziz*
Vallahü yerzuku men yeşaü bi-gayri hısab*
İnnellahe yerzuku men yaşaü bi-gayri hısab*

Kocanla kavga etmemek için muhabbet büyüsü

Huysuz, Kıskanç, dırdırı hiç bitmeyen ve kavgacı kadın veya huysuz kocayı bu huyundan vazgeçirmek için bir Arabi ayın sonlarına doğru bir … günü …. saatinde misk ve safran mürekkebi ile iki nüsha yazılır. Birisi … kat naylona sarılıp yatarken baş koyduğu yastığın içine konulur. Diğeri bir bardak suda silinip üzerine … kere de okunduktan sonra o huysuz ve kavgacı kişiye içirilir.
Yazılacak dua:
Bismillahirrahmanirrahim
Ve kefa billahi şehiden muhammedün resulullah, muhammedün resulullah, muhammedün resulullah, Cibril eminullah, musa kelimullah, davud halifetullah, isa ruhullah, Azrail kabidül ervah. Elem tera ile rabbike keyfe meddez zillü velev şae lece’alehu sakinen. Sakinen. Sakinen.

Muhabbet arttırma büyüsü nasıl yapılır

Bu salâvat-ı şerife hazreti Peygamber(s.a.v)’e muhabbeti artıran, manevi dereceleri kuvvetlendiren, kalp gözünü açmak isteyenlerin devam edecekleri bir salat-ü selamdır.
Bismillahirrahmanirrrahıym.
Allahümme salli ve sellim ve barik alet tal’atiz zatil mütalsem.Vel ğaysil mütamtam.Vel kemalil mükettem.Lahutil cemali ve nasutil visal.Ve tal’atil hakkı hüviyyetiinsanil ezeli fi neşri menlem yezel.Men ekamte bihi nevasitel ferki ila turukıl hakk.Fe sallillahümme bihi minhü fihi alyehi.Ve selleme teslimen kesira.Vel hamdü lillahi rabbil alemin.

Erkek arkadaşının seni çok sevmesi için büyü

Oldukça kuvvetli ve tesirli bir duadır. Herhangi bir yapılış zamanı yoktur, 1 hafta boyunca günde 1 defa okumaya niyet etmelisiniz. Cenab-ı Hakk’ın izniyle hacetiniz olacaktır.
Bismillahirrahmanirrahim.
İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeke evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştata eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkâne hâzel mekâni insarifû hattâ akdi haceti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve izâ lekûllezîne âmenû kâlû âmennâ ve izâ halâ ba’duhüm ilâ ba’dın kâlû ettühaddisû nehüm bimâ fetehallâhü aleyküm liyühâccûküm bihi ınde rabbiküm efelâ ta’kılûn. Ve kânû min kablü yesteftihûne alellezîne keferû. Ellezîne yeterabbesûne biküm fein kâne leküm fethun minallâh. Feasallâhü en ye’tiye bil fethı ev emrin min ındihi. Felemmâ nesû mâ zükkirû bihi fetehnâ aleyhim ebvâbe külli şeyin. Ve ındehü mefâtihul ğaybi lâ ya’lemühâ illâ hüve ve ya’lemü mâ fîl berri vel bahr. Vestekberû anhâ lâ tüfettehu lehüm ebvâbes semâ’. Alallâhi tevekkelnâ rabbenafteh beynenâ ve beyne kavmenâ bil hakki ve ente hayrul fâtihîn. Ve lev enne ehlel kurâ âmenû vettekav elfetehnâ aleyhim berakâtin mines semâi vel ard. in testeftihû fekad câ ekümül fethu ve in tentehû fe hüve hayrun leküm. Velemmâ fetehû metâahüm vecedû bidâ atünâ ruddet ileyhim. Vesteftehû ve hâbe küllü cebbârin anîd. Ve lev fetehnâ aleyhim bâben mines semâi fezallû fûhi ya’ricûn. Hattâ izâ fetehnâ aleyhim bâben zâ azâbin şedîdin izâ hüm fîhi müblisûn. Ev mâ melektüm mefâtihahü ev sadîkıküm. Fefteh beynî ve beynehüm fethan ve neccinî ve men meıye minel mü’minîn. Mâ inne mefâtihahü letenûü bil usbeti ûlîl kuvveh: ve yekûlûne metâ hâzâl fethu in küntüm sâdikîn. Kul yevmel fethı lâ yenfeullezîne keferû îmânühüm ve lâ hüm yunzarûn. Kul yecmeu beynenâ rabbünâ sümme yeftehu beynenâ bil hakki ve hüvel fettâhul alîm. Mâ yeftehıllâhü lin nâsi min rahmetin felâ mümsike lehâ ve mâ yümsike felâ mürsile lehü min ba’dihi ve hüvel azîzül hakîm. Cennâti adnin müfettehaten lehümül ebvâb. Ve sîkallezîne keferû ilâ cehenneme zümeran hattâ izâ câûhâ fütihat ebvâbühâ. Ve sîkallezînet tekav rabbehüm ilel cenneti zümeran hattâ izâ câûhâ ve fütihat ebvâbüha ve kâle lehüm hazenetühâ selâmün aleyküm tabtüm fedhulû hâ hâlidîn. Bismillâhirrahmânirrahîm. İnnâ fetehnâ leke fethan mübînâ. Li yağfira lekel âhü mâ tekaddeme min zenbike ve mâ teahhara ve yütimme ni’metehü aleyke ve yehdiyeke sırâtan müstekîmâ. Ve yensurakallâhü narsan azîzâ ve esâbehüm fethan karîbâ. Fe ceale min dûni zâlike fethan karîbâ. Fefetahnâ ebvâbes semâi bi mâin münhemir. Ve lillâhi mîrâsüs semâvâti vel ardı lâ yestevî minküm men enfeka min kablil feth. Nasrun minallâhi ve fethun karîbün ve beşşiril mü’minîn. Ve fütihatis semâü fekânet ebvâbâ. Bismillâhir- rahmânirrahîm. İzâ câe nasrullâhi vel feth. Ve ra eytan nâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ. Fer sebbih bi Hamdi rabbike vestağfirhü innehü kâne tevvâbâ. Allâhümme innî eselüke bismike yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Zel celâli vel ikrâm. Yâ Allâhü yâ Rahmânü yâ Rahîmü yâ ilâhünâ ve âlihi külli şeyin ilâhen vâhiden lâ ilâhe illâ ente. Ve eselüke bismikel ma’rûfil mukaddesil meymûnetil mübâraketi en tağfirali zünûbî ve takdî hâcetî ve tensuranî a’dâî ve teftehu lî ebvâbe hayrâtike ve in tecal l îmin külli hemmin Ferhan ve min külli dîkın mahracan ve min külli usrin yüsran ve ilâ külli hayrin sebîlen yâRabbel âlemîn.ve sallalâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve âlihi ve sahbihi ecmeîne bi rahmetike yâ erhamer râhimîne bi hürmeti seyyidil mürselîne vel hamdü lillâhi rabbil âlemîn. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Amin. Ecîbû eyyühes sâkinûne fi hâzel mekâni bârakellâhü fîküm ve aleyküm.

Erkeğe kendini sevdirme büyüsü

Er-Rahiym; Bu mübarek satır yazıldıktan sonra suya karıştırılıp ağacın dibine dökülürse meyvesi bol olur. Yine bu sudan içirilen kimse içirene sevgi ve muhabbet besler. Ancak yazılırken talibin ve matlubun analarının adları yazılmalıdır. Allah’ın yasakladığı işler için kullanmak haram ve günahtır.
Güneş saatinde … defa Er-Rahiym ism-i şerifi zikreden kimse ahrete ait dileklerine nail olur. Her haceti verilir. Sıkıntılarından kurtulur. Zalime okunursa zulmü terk eder. Adil olur.

Medyum Yasin hoca