Çok Etkili Bağlama Büyüsü

Eş olabilir nişanlı olabilir sevdiğin bir insanı kendine bağlamak için yapılan dua yöntemini de bu yazımızda ele alarak yine sizlere değerli bilgileri sunmaya çalışacağız inşallah değerli dostlar. Özellikle aşk acısı yaşayanlar için oldukça faydalı olacaktır bu bilgiler. Nasıl okuyacağız diyenler için hemen anlatıma geçiyorum. Bir cuma sabahı kalkıp sabah namazı sonrasında abdestli bir biçimde Yasin suresi okuyup salâvat getiriyoruz. Sonrasında şu duamızı ediyoruz:

Bismillâhirrahmânirrahîm.

Yâ sîn. Vel kurânil hakîm. İnneke leminel murselîn. Alâ sırâtim mustekîm. Tenzîlel azîzir rahîm. Litünzira kavmen mâ ünzira âbâühüm fehüm ğâfilûn. Lekad hakkal kavlü alâ ekserihim fehüm lâ yü’minûn. İnnâ cealnâ fî a’nâkıhim ağlâlen fehiye ilel ezkânifehüm mukmehûn. Ve cealnâ min beyni eydîhim sedden ve min halfihim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn. Ve sevâün aleyhim e enzertehüm em lem tünzirhüm lâ yü’minûn. İnnemâ tünziru menittebeaz zikra ve haşiyer rahmâne bil ğaybi febeşşirhü bi mağfiratinve ecrin kerîm. İnnâ nahnü nuhyil mevtâ ve nektübü mâ kaddemû ve âsârahüm ve külle şeyin ahsaynâhü fî imâmin mübîn. Ve aksemtü aleyküm bi havlillâhi ve kuvvetihi azemtü aleyküm yâ ma’şeral ervâhır rûhâniyyeti bi ızzi ızzillâhi ve bi nûri vechillâhi ve bi hakki esmâillâhi ve bi hakki bismillâhir rahmânirrahîmi Elhamdü lillâhi rabbil âlemîne yâ hayyü yâ kayyûmü yâ şâfî yâ kâfî yâ hâdî yâ latîfü yâ bâkî ecib yâ rukyâîl ente ve huddâmeke miner rûhâniyyeti vel ardiyyeti ve ente yâ müğzhibü sâmian mutîan bi hakki Elhamdü lillâhi rab- bil âlemîne ve bi hakki yâ hayyi yâ kayyûmi ve bi hakkil melikil ğâlibü aleyküm emruhu ebced ve bi hakki littahtîl Ve kul câel hakku ve zehekal bâtılü innel bâtile kâne zehûkâ. Ve aksemtü aleyküm yâ ketı’rasbâîl ”sehhirlî kulûbi cemîa benî âdeme ve benâti Havvâ” bi hakki ve bi hürmeti seyyidike kahtafheyûşin.

Hemen ardından isimler içerisinde olacak şekilde şu duamızı okuyoruz:

Bismillâhirrahmânirrahîm.

Allâhümme sehhirlî kalbi fülân ibni fülânete alâ mehabbetî fülânete binti fülânete bi hakki ve bi hürmeti sûreî yâsîn bi hakki ve bi hürmeti seyyidike kahtafheyîşin.

Böylelikle bağlama duamızı tamamlamış oluyoruz, eğer istersek 3 hafta aynı günlerde aynı okumayı yapabilirsiniz.

Bağlama Büyüsünün Yapılışı

Cömertlik, şefkat ve neşeyi, düşmana karşı geliştirmek; başarı, bolluk, yeni iş, yeni yolculuk ihtimalleri; toplumun takdirini kazanmak; yatırımlarınızı korumak ve özellikle mülk edinmek gibi konularda bu büyü için niyet edebilirsiniz. Kader çarkı büyüsü bir tarot büyüsüdür.

MALZEMELER

*Mavi sunak kumaşı

*.. mavi mum

*Kader çarkı kartı

*Sandal ağacı özyağı ve yağ yakıcı

*Gümüş ve altın madeni para

Mumları, birisi kuzey birisi güney ve diğeri de güneydoğu olmak üzere, üçgen oluşturacak şekilde sunağınıza yerleştirin. Kader çarkı kartı ve yağ yakıcıyı, mumların oluşturduğu üçgenin ortasına koyun. Yağ yakıcıyı yakın ve koku çıkmaya başladığında, arzularınızın da kokuyla ortaya çıkmaya başladığını hayal edin. Bir kaç dakika boyunca, gerçekleşmesini istediğiniz şeyi, düşünün ve sonra şu sözleri söyleyin:

“Evrenin yaratıcı gücü, bana gülsün ve bu dünyada verebileceği en iyi şeyleri bana versin. Hayatım, zenginlikle ödüllendirilsin ve muhteşem olduğum için, insanlar beni sevsin ve beğensin”

Sevgilimle Aramdaki Muhabbeti Çoğaltma Büyüsü

“Selâmün kavlen min rabbin rahıym”

Ayet-i kerimesi …defa, salavat-ı şerife 130 defa, Fatiha-i şerife 3 defa okunduktan sonra “Ey Rabbim” diye duada bulunan kulun dilek ve muradı gerçekleşir.

Er-Rahiym esmasını Pazartesi günü uygun bir saatte tatlı bir gida üzerine okunur ve buhurlanır. Matluba yedirilirse muhabbetinden bıkacak olup, talibe aşık olur.

Sevgilime Şirin Gözükmek için Büyü

Beyine suresi harf harf yazılıp güzel ve ilgi çekici olmak isteyen kimse üzerinde taşırsa bu muradına nail olur. Ayrıca:

Aşağıdaki ayeti kerimeleri bir kağıt üzerine alt alta kırkbir kere yazıp bu kimse üzerinde taşırsa yine bu yöndeki hacetinin kabul olmasına vesile olunur.

Bismillahirrahmanirrahim

Ve imma yenzeganneke mineş şeytanı nezgun festeiz billahi innehü semiün alim rabbi euzubike min hemezatiş şeyatin ve euzu bike rabbi en yehdurun kale uhruç minha mez’ümen medhuren limen tebiake minhüm leemleenne cehenneme minküm ecmain inne ibadi leyse leke aleyhim sultanun ve kefa bi rabbike vekila.

Sevgilimle Evlenmek İstiyorum

Evlenmek için için temiz bir kağıt üzerine … fatiha suresini … ayetel kürsiyi …cin suresinin dört ayetini … kafirun suresini …ihlas suresini … felak suresini …nas suresini yazıp üzerinizde taşımaya başlayın. Evlilik hacetiniz olacaktır.

Ayrıca: Aşağıdaki ayet 20 tane küçük kağıda yazılır ve bir hafta boyunca taşınırsa kısmeti kapalı olan kimselerin evlenmelerine vesile olacaktır.

Bismillahirrahmanirrahim Kale musa ma citüm bihis sihr innellahe seyubtıluhu innellahe la yuslihu amelel müfsidin..

Kocamın Annesine İstediğimi Yaptırma Büyüsü

Karşınızda kötü söz etmesini istemediğiniz ve aleyhinizde konuşan kimselerin dillerinin bağlanması maksatlı olan işlemlerdir. İstenilen sonuca ulaşıldığında bu kimse veya kimseler istediğinize razı gelir. Etkili uygulamalar olduklarından sonuç sonrası tesiri ömürlüktür. Tertibin ayetlerinden biride aşağıdadır:

… gün okunacak:

Allahümme ya camiennası li yevmin lâ reybe fîhi. Urdud aleyye dâlletî.

 

Kocamın Sürekli Aklında Olmak için Büyü

Sevgilinizin, yahut eşinizin sizi sürekli düşünmesi, aklından bir an bile olsun çıkmamak için yapılır. Bunun için okunacak bir çok duaları da vardır. Onun aklından olmak ve çıkmamak için okunacak etkili duayı aşağıda olduğu gibidir. Sevgilinin aklında olmak için okunacak bu duayı her gün … defa, … zamanında abderstli olarak yapmalısınız. Kerime’nin Arapça okunuşu şu şekildedir:

Bismillahirrahmanirrahim vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim ya kadim ya daim ya veter baid ya samed ya men lem yelit velem yulet velem yekünlehu küfüven ehat sallallahu teala aleyhi ecmain…

Adıyamanda Sevgi Büyüsü Yapan Medyum

Birbirlerini sevmeyen kişilerin arasını düzeltmek ve birbirlerine karşı büyük bir sevgi, muhabbet ve saygı temin etmek için temiz yıkandıktan sonra bir Arabi ayın ilk veya ikinci cumasının … vaktinde yedi kağıda aşağıda yazdığım dua ve ayetleri yazıp her gün bir tanesini suda silip üzerine kağıtta yazılı dua veya ayeti … kere okuyup her ikisine içirilirse aradaki soğukluğun yerini muhabbet ve sevgiye alır.

  1. Kağıda:

Bismillahirrahmanirrahim. Bismillahi ve minellahi ve ilallahi ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.

  1. Kağıda:

Bismillahirrahmanirrahim

İnnehu min Süleymane ve innehu Bismillahirrahmanirrahim. Ella ta’lu aleyye ve’tuni müslimin.

  1. Kağıda:

Bismillahirrahmanirrahim

Ve galer kebu fihâ bismillahi mecreyeha ve mürsaha inne rabbi le-gafurun rahim.

  1. Kağıda:

Bismillahirrahmanirrahim

Şehidallahü ennehu la ilahe illa huve, velmelaiketü ve ûlül ilmi kaimen bilkisti la ilahe illa hüvel azizül hakim.

  1. Kağıda:

Bismillahirrahmanirrahim

Ve indehu mefatihül gaybi la ya’leamüha illa huve ve ya’lemü ma fil berri vel bahri ve ma teskutu min verekatin illa ya’lemüha ve la habbetin fi zulumatil ardi ve la ratbin ve la yabisin illa fi kitabin mübin.

  1. Kağıda:

Bismillahirrahmanirrahim

Ve ellefe beyne kulubihim lev enfakte ma fil ardi cemian ma ellete beyne kulubihim ve lakinnallahe ellefe beynehüm innehu azizün hakim.

  1. Kağıda:

Bismillahirrahmanirrahim

Kul hüve rabbi la ilahe illa huve, aleyhi tevekkeltü ve ileyhi metab.

Bu ameliyeye gerekirse … hafta devam edilir.

Kayseride Aşk Büyüsü Yapan Medyum

Arkadaşından, sevgilisinden, nişanlısında veya eşinden beklediği sevgi ve muhabbeti bulamayan evinde, yuvasında aşırı huzursuz olan bir kimse bu esmayı muhabbete ait eşref bir saatte …mürekkebi ile yazar ve üzerinide … defa Yâ Vedûd ismi şerifini zikrettikten sonra cavi, masteki ve anber buhurları ile tütsüledikten sonra üzerinde taşımaya devam ederse aralarında son derece kuvvetli sevgi, aşk, muhabbet meydana gelir.

Muhabbet Büyüsü Yapan Manisalı Medyum

Muhabbet konusunda muzdarip kimse aşağıdaki duayı abdestli ve ihlaslı bir şekilde hayırlı bir saatte miskianber mürekkebi ile temiz bir kağıda yazar. Sonra duanın altına ….defa “Yâ Ğanî Yâ Muğnî” ismi şerifini okuyarak üzerinde taşımaya devam ederse, bu yöndeki kapıları sonuna kadar kendisine açıldığı gibi dünyevi işleri de tamamen kolaylaşmış olur. Daha da etkili olmasını isteyen kimse her gün …. defa  “Yâ Ğanî Yâ Muğnî” ismi şerifini zikredip arkasından duasını da … defa okumaya devam etmelidir.

… defa okunması gereken dua budur:

Bismillâhirrahmânirrahîm

Allâhümme entel-ğaniyyü fî vahdâniyyetike biz-zâtil-münferidi, fî tenzîhin-nüûti ves-sıfâtil muğni alettahkîki fil-ezeli vel-ebedil ferdissamedi* Allâhümme innî es-elüke bi-ğınâi zâtike ve tenezzühi sıfâtike en tekşiflî an ahvâlil muhdisâti ve en tağni zâtî bit-tevhîdi ilâ zâtike ve tethir sıfâti bi-tenezzühi sıfâtike yâ ğani*

Allâhümme entel-ğaniyyü, ağneyte min şi’te min ıbâdike yâ ardıl fânî ve ağneyte men şi’te bil-bekâi bi-lezîzil meânî ağneyte ehliddünyâ bi-vücûdil mâli ve ağneyte ehlil ahreti bi-husnit-teveccühi bit-tevhîdi ileyke bin-nevâzili fil-mâli ve en-tağnîni bi-ğinâike fî külli evâni Yâ Allâh’u Yâ Âhiru, Yâ Zâhiru Yâ Bâtinu Yâ Ğaniyyu, Yâ Muğni Yâ Zül-Celâli Vel-İkrâmi, Yâ Rahmânu, Yâ Rahîm*

Konyada Büyü Yapan Medyum Hocalar

Mutlu ve mesut hayatınızda her şey yolundaymış gibi gözükürken birden bire insanı üzen ayrılıkların olması durumunda terk eden yahut giden kimsenin size gelmesi hedef alınarak hazırlanan bir uygulamadır. Bu kişinin size geri dönmesi, istenilen aşk ve muhabbetin tekrar olması için uğraş verilir. Bunun dışında etkili dualar sayesinde bu yönde niyet edilerek okuma yapılabilmektedir. Bu dualar arasında yer alan ayet-i kerime şu şekilde okunmaktadır:
“Allâhümme innî eûzü bike mine’l-hedmi ve eûzü bike mine’t-teraddî ve eûzü bike mine’l-ğarakı ve’l-harakı ve’l-heremi ve eûzü bike en yetehabbetaniye’ş-şeytânü inde’l-mevti ve eûzü bike en emûte fî sebîlike müdbiran ve eûzü bike en emûte ledîğan”.

Medyum Yasin hoca