Kadının Çok Sevmesi için Yapılan Büyü

Bir insanın sevgisini kazanarak onun kalbine tesir etmek maksatlı yapılmaktadır. O kimsenin sizi sevmesi, ilgi duyması yönünde hazırlanır. Genel olarak eşler bu uygulamayı çok sık tercih etmektedirler. Tabiki; sevgililer, sözlüler yahut nişanlılar arasında da bu uygulamanın yapılması mümkündür. Bunun yanı sıra dilerseniz, aşağıda yer alan duayı … saatinde, … kere okuma yaparak amacınıza ulaşmak için niyaz edebilirsiniz. Dua budur:
“Allâhümme’ksim lenâ min haşyetike mâ yehûlu beynenâ ve beyne me’asîke ve min tâatike mâ tübelliğûnâ bihi cenneteke ve mine’l-yakîni mâ tühevvinü bihî aleynâ mesâibe’d-dünyâ. Allâhümme metti’nâ biesmâinâ ve ebsârinâ ve kuvvetin mâ ahyeytenâ vec’alhü’l-vârise minnâ. Vec’al se’renâ alâ men zâlemnâ. Vensurnâ alâ men âdâna velâ tec’al musîbetenâ fi dîninâ velâ tec’ali’d-dünyâ ekbere hemminâ velâ mebleğa ‘ilminâ velâ tusallit aleynâ men lâ yerhamhunâ”.

Gerçek Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır?

Aşk büyüsü ilim sahibi kimseler tarafından hazırlandığında çok tesirli olur. Bu yüzden kişiye özel olarak yapılmalıdır. Bunu şöyle düşünürseniz daha rahat anlarsınız. Bir doktor her hastaya aynı ilacı yazmaz çünü bazı insanların ilaçlara verdikleri tepkiler farklı olur. Bu yüzden bir medyumun da tıpkı bir doktor gibi hazırladığı aşk büyüsünün o kişiye uygun olup olmadığına karar vermesi gerekir. Aşk büyüleri hazırlanırken bir çok büyü malzemesinden faydalanılır. Örneğin bir ceylan derisi yada belli bitkisel büyü malzemeleri, özel mürekkepler, sabun, incir ve safran bunların başında gelir. Fakat daha burada saymakla bitiremeyeceğiz kadar sayıda büyü malzemesi vardır. Aşk acısı çekenlerin oldukça sık başvurdukları aşk büyüleri gerçekten bu sorunu yaşayan insanların en büyük çözüm yoludur. Aşk büyüsü yaptırdıktan sonra en geç 14 gün içinde sevdiğiniz size büyük bir aşk ve sadakatle bağlanıyor. Bu uygulama sonunda sevdiğiniz asla sizi terk edemez bütün kalbiyle sizi sever sadece size bağlı kalır. İstenildiği durumda mesala artık o kişiyi ilgi duymuyorsanız bu büyüyü iptal ettirebilirsiniz. Bu sayede sizi seven kişi artık sizden vazgeçecektir. Aşk büyüleri sayesinde sevdiğinizin tüm kontrolü sizin elinizde olur. Bu sayede çok sayıda aşk acısı çeken insan bu acıdan sonsuza kadar kurtulmuş olur.

Medyum Yasin hoca