Nişanlımın Benden Soğuması için Muska Nasıl Yapılır

Herhangi bir yere gönderilen mektup, dilekçe, talepname gibi bir evrakın satırları arasına kalemin yazmayan tarafı ile aşağıda yazılı ayet ve dualar yazılıp gönderilirse cevap müsbet olur ve dilek yerine getirilir. Bir erkeği yahut kadını kendine aşk ile bağlamak için etkilidir.
Bismillahirrahmanirrahim
Vaadallahüs sabirine narsan. Ve kaderde limen yetevekkele aleyhi ecren. Ve şeraha limenyüfevvizü ileyhi sadren. Fe inne maal usri yüsren, inne maal usri yüsra. İnne kitabel ebrari lefi illiyyin. Ve ma edrake ma iliyyun. Kitabün merkum. Yeşhedühül mugarrebun.

Birine Kendimi Çok Sevdirmek Beğendirmek için Sihir

Özellikle geçimsiz ailelerin evdeki huzurunu sağlamak, mutlu mesut bir yuvanın sıcaklığının azalmaması için yapılan uygulamalardır. Nişanlılar ya da sevgililer arasında olumsuzlukların olmaması, tartışmaya yer vermemek ve çıkan olumsuzlukları ortadan kaldırmak maksatlıda hazırlanabilmektedir. Bu işlem için okuma yapılan dualarıda bulunur. Dilerseniz aşağıdaki duayı muhabbet vaktinde … kere okuma yaparak niyetinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dua şu şekildedir:
“Allâhümme’ğfir lî hatîetî ve cehlî ve israfî fî emrî ve mâ ente a’lemu bihi minnî. Allâhümme’ğfir lî ceddî ve hezlî ve hataî ve amdî ve küllü zâlike indî. Allâhümme’ğfir lî ma kaddemtü ve mâ ahhartü ve mâ esrartü ve mâ a’lentü ve mâ ente a’lemu bihî minnî. Ente’l-mukaddimu ve ente’l-muahhiru ve ente alâ külli şey’in kadîr”.

Medyum Yasin hoca