Kötü Konuşan Kaynanamın Dilini Bağlama Büyüsü

Kötü konuşmaktan vazgeçmeyen bir kişi için aşağıdaki vefk yazılır ve ortasında fülan yazan yere o kimsenin adı yazılır. Sonra beş vakit namazından peşinden 7 gün müddetle bu vefkin üzerine 630 defa Yâ Müntekim ismi zikredilir. Yedi günden sonra vefk bir kabre koyulursa o kimsenin dili bağlanır karşınızda konuşamaz olur.
Kötü Konuşan Kaynanamın Dilini Bağlama Büyüsü

Eşime Şirin Görünmek İçin Etkili Büyü

Her kim yüce Mevla’nın Celil ismi şerifinin vefkini eşref bir saatte yazıp üzerine aldıktan sonra her gün Yâ Hâsîb, Yâ Celîl 153 defa zikretmeye devam ederse, insanlar arasında sözü geçen, sevilen ve sayılan bir kimse olur. Bu ismi şerifler yüce Mevla’nın azametli isimlerindendir. Herhangi bir talep için günde 10.000 adet zikredilmeye devam edildiğinde açılmayacak kapı yoktur. Vefkler şunlardır:
Eşime Şirin Görünmek İçin Etkili Büyü

Sevdiğim Erkekten Karşılık Görme Büyüsü

Aşağıda gelen vefki müşteri yıldızının eşref bir saatinde yazıp taşıyan kimse dilediği kişi tarafından sevilir, hürmet görür. Hükümet erbabından ve büyüklerden iltifat ve ihtiram görür. Talep ve ricası reddedilmez. Abdestli ve kıbleye yönelerek yazılması icab eder.
Sevdiğim Erkekten Karşılık Görme Büyüsü

Kocamın Annesinin Dilini Bağlama Büyüsü

İstediği birinin dilinin bağlanmasını murad eden kimse bir kurşun levha üzerine aşağıda yazılı Besmele-i Şerife vefkini yazıp o kişinin ismini de mahsus olan mahalle yazdıktan sonra onu hantit ve kırmızı sarımsak yakarak levhayı duman ile tenhir etsin, sonra onu daima yanan bir ateşin yakınına gömsün, ateşin kurşuna temas ederek erimemesine dikkat etmelidir. Zira kurşun levha erirse üzerinde yazılı olan ismin sahibi derhal ölür. Bu işi yapan kişi Allah indinde mesul olur.
Anlatılanları yaptıktan sonra ateş yakınına gömmeden evvel üzerine 7 defa şu duayı okumalıdır:

Bismillâhirrahmânirrahîm. Bismillâhil hayyil kayyûmillezî anet lehül vücûhü ve haşeat lehül esvâtü ve veciletilkulûbü min haşyetihî es’elüke en tu’liyye ve tüsellime alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim ve en takdıye hâcetî fî (burada beddua edilen kişinin ismi…. Zikrolunur)
Allahümme in künte ta’lemü ennehü in kâne yerciu ammâ hüve fiyhi fehdihi ve vefkıhî ve in künte ta’lemü ennehü lâ terciu fe enzele aleyhi belâike ve sahatike ve gadabeke ve ehlekehü yâ kâhirü yâ kâdirü yâ muktedirü yâ Allah.
Sonra levhayı yukarıda tarif olunduğu üzere daima yanar ve ateşte yakın bir yere gömmeli ve 700 Besmele-i Şerif okumalıdır.

Sevgilimle İyi Geçinme Büyüsü

Kişiler birbiriyle iyi geçinemedikleri takdirde Kur’anı Kerim’deki Vâkıa suresi tatlı bir nesne üzerine aşağıda gelen azimeti ile birlikte muhabbete ait eşref bir saatte 9 defa okunur ve yedirilirse aralarındaki geçimsizlik ve soğukluk kalkar yerini tatlı bir muhabbete bırakır. Eğer yapılan kötü bir etki olmazsa ömürlerinin sonuna kadar birbirlerini derin bir muhabbetle severler. Ayrıca aynı hususu temin etmek için aynı sure miskianber mürekkebi ile yazılır bu yazı silindikten sonra üzerine 9 defa Vâkıa suresi okunur ve tatlı yiyeceklere karıştırılarak geçimsiz kimselere yedirilirse aynı netice hasıl olur.
Vakıa suresinden sonra okunacak kasem azimeti şudur:

Tevekkelû yâ huddâme hâzihis-sûretiş-şerîfeti bil-ülfeti vel-mehabbetid-dâimeti beyne kezâ ve kezâ tahtahûbin tahtahûbin lehûbin lehûbin ecib yâ samûn, zû-bihâ ve cemâl tevekkelû ya huddâm hâzihis-sûretiş-şerifeti bil ülfeti vel-mehabbetid-dâimeti vel vedâdi beyne kezâ ve kezâ bi-hakkı hazihis- sûretiş-şerîfeti aleyküm ve tâ-atihâ ledeyküm*
Sevgilimle İyi Geçinme Büyüsü

Karı Kocayı Birbirinden Ayırma Büyüsü

Bir kişiyi birinden ayırma için yapılan duadır. Örnek; istemediğin birini kendinden uzak bir yere yollamak ve onun zarar-zulmünden kurtulmak için 1378 kere:”KALE HAZA FİRAKU BEYNİ VE BEYNEK” duası okunduğu takdirde istenmeyen kişinin def edilmesine vesile olacaktır.

Benden Ayrılan Sevgilimi Geri Getirme Büyüsü

Kamer’in hevaiyye burçlarından birinde Utarit ile muttasıl olduğu bir gecede ateşe konulmamış bir kerpiç parçası üzerine 1111 ile celbini istediğin adamın ve annesinin adını yazıp, Hamru’l-Keracim denilen buhur ile tütsüledikten sonra üzerine 1000 defa şu ayetleri (Bakara148,Yasin53) okur ve halk arasında tanınmış ismiyle hitab ederek çağırırsan o şahıs nerede olursa olsun derhal gelir.

Kocamın Yeniden Aşık Olması İçin Büyü

Bir kimse aşk bakımından aciz kalıp, çıkmazda olduğunu anlayınca aşağıdaki tertibi baştan sona kadar besmele ile birlikte yazıp her hangi bir ikinci namazından sonra denize veya akarsuya bıraksın. Sonra da Allah Teala’ya sığınsın. Allah Teala o kişinin aşk konusunda muradı varsa verir. Yazılacak dua şudur:
Bismillâhirrahmânirrahıym* Minel abdiz zelîli ilel melikil celîl* Elhamdü lillâhi rabbil âlemîn* Selâmün alâ ilyâsîne innî messeniyed durru ve ente erhamür râhımîn* Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minez zâlimîn* Festecebnâ lehû ve necceynâhü minel ğammi ve kezâlike nüncil mü’minîn* Allâhümme inneke ta’lemü mâ nezele bî min emrin kezâ ve kezâ fec’al lî minhü feracen ve mahracen inneke alâ külli şey’in kadîr* Ve sallellâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim bi adedi ılmih*

Erkeğe Yapılan Papaz Büyüsü

Papaz büyüsünün bir çok yapılış amacı olmasıyla birlikte halk arasında en çok bilinen metodu hayz yani adet kanı ile yapılanıdır. Bu ifrazata Süryanice ve İbranice bir şeyler okunur biraz gül suyu ile karıştırılarak Papaz büyüsü yapılacak erkeğe içirilir. Bu sayede istenen erkek o kadına kul köle olur.

Kadına Yapılan Papaz Büyüsü

Kadına yapılan papaz büyüsünde ise bu işlemin benzeri kullanılır. Erkeğin menisi yani spermi kullanılır. Son derece etkilidir. Papaz büyüsü etkili büyüler içerisinde gösterilen ve sonuçları son derece de kuvvetli olan bir büyü türüdür.

Papaz Büyüsü

Papaz büyüsü, etkili büyüler içerisinde gösterilen ve sonuçları son derece de tesirli olan bir büyü türüdür. Papaz Büyüleri; bilindiğinin aksine Papaz Büyüsü başlı başına bir büyü değildir; Papaz Büyüleri yapılış amacına uygun olarak, bazı durumlarda yapılış şeklinin izlediği yol ile bozulma işlemine devam edilir.
Papaz Büyüsünün çeşitleri ve türleri vardır. Bu bağlamda Papaz Büyüsü değil, Papaz Büyüleri demiş olursak çok daha uygun ve doğru bir ifade olacaktır. Yapılış amacına ve kullanılan malzemeye göre çeşitlilik gösteren Papaz Büyülerini diğer büyülerden ayıran en temel ve ana özellik, insanlara ait olan bir parça ile yapılıyor olmasıdır.
Büyü, yapıldığı amaca göre hizmet eder.
Bir zamanlar her şey yolundayken bütün uğraşlara rağmen eşiniz başka bir kadınla birlikteyse ve evine dönmüyorsa, işleriniz rast gitmiyorsa, evlenmek için açılan kapılar bir anda kapanıyorsa, anlamsız ve aniden ayrılıklar yaşanmışsa, bir türlü istediğiniz yere gelemiyorsanız kısaca olmuyorsa bu papaz büyüsüdür.

Erkek Arkadaşımın Benle Evlenmesi İçin Büyü

Kişilerin arasında evliliğin olması maksatlı olan işlemlerdir. Bu yönde çok sık tercih edilir. Etkileri oldukça güçlüdür. Okunacak dualarından olan mübarek esması budur:
Bismillâhirrahmânirrahıym* Sübhâneke yâ Allâhü* Teâleyte yâ Rahmânü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Rahıymü* Teâleyte yâ Kerîmü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Evvelü* Teâleyte yâ Âhıru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Latıyfü* Teâleyte yâ Habîru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Kaviyyü* Teâleyte yâ Emînu* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Muhyî* Teâleyte yâ Mümîtü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Karîbü* Teâleyte yâ Rakıybü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Hamîdü* Teâleyte yâ Mecîdü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Bâkıy* Teâleyte yâ Hakku* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Mübînü* Teâleyte yâ Şekûru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Habîru* Teâleyte yâ Kebîru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Ğafûru* Teâleyte yâ Şekûru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Müteâl* Teâleyte yâ Fe’âlü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Vâhıdü* Teâleyte yâ Mâcidü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Vehhâbü* Teâleyte yâ Razzâku* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Kâimü* Teâleyte yâ Kayyûmü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Mu’tıy* Teâleyte yâ Semiy’u* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Basıyru* Teâleyte yâ Nasıyru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Alîmü* Teâleyte yâ Halîmü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Azıymü* Teâleyte yâ Hakîmü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Tâhiru* Teâleyte yâ Mütahhiru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Cemîlü* Teâleyte yâ Celîlü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Mâlikü* Teâleyte yâ Kuddûsü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Müıynü* Teâleyte yâ Mübînü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Azîzü* Teâleyte yâ Hafıyzu* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Mütekebbiru* Teâleyte yâ Müsavviru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Muktediru* Teâleyte yâ Mükaddimü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Kâbıdu* Teâleyte yâ Bâsitu* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Sültânü* Teâleyte yâ Deyyânü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Hannânü* Teâleyte yâ Mennânü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Rafiy’u* Teâleyte yâ Şefiy’u* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Veliyyü* Teâleyte yâ Kaviyyü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Müızzü* Teâleyte yâ Müzillü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Ehadü* Teâleyte yâ Samedü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Kahhâru* Teâleyte yâ Ğâffâru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Ferdü* Teâleyte yâ Vitru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Muhsıy* Teâleyte yâ Mübdiü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Allâmü* Teâleyte yâ Selâmü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke Hayyü* Teâleyte yâ Kayyûmü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Kadîru* Teâleyte yâ Habîru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Hafiyzu* Teâleyte yâ Mühıytu* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Kadîru* Teâleyte yâ Kâhıru* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Tevvâbü* Teâleyte yâ Vehhâbü* Ecirnâ minen nâri bi afvike yâ Mücîru* Sübhâneke yâ Âhiyyen Şerâhiyya* Teâleyte lâ ilâhe illâ ente* İllâ billâhil aliyyil azıym* Sübhâneke yâ zel celâli vel ikrâmi ve sallellâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve âlihit tayyibînet tâhirîn*

Erkek Arkadaşımın Çok Sevmesi İçin Büyü

Sevgi için oldukça kuvvetli ve tesirli bir duadır. Herhangi bir yapılış zamanı yoktur, 1 hafta boyunca günde 1 defa okumaya niyet etmelisiniz. Cenab-ı Hakk’ın izniyle hacetiniz olacaktır.
Bismillahirrahmanirrahim.
İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Bi enne rabbeke evha leha. Yevme izin yasdürünnasü eştata eştata eştata. Aksemtü aleyküm ya sükkâne hâzel mekâni insarifû hattâ akdi haceti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve izâ lekûllezîne âmenû kâlû âmennâ ve izâ halâ ba’duhüm ilâ ba’dın kâlû ettühaddisû nehüm bimâ fetehallâhü aleyküm liyühâccûküm bihi ınde rabbiküm efelâ ta’kılûn. Ve kânû min kablü yesteftihûne alellezîne keferû. Ellezîne yeterabbesûne biküm fein kâne leküm fethun minallâh. Feasallâhü en ye’tiye bil fethı ev emrin min ındihi. Felemmâ nesû mâ zükkirû bihi fetehnâ aleyhim ebvâbe külli şeyin. Ve ındehü mefâtihul ğaybi lâ ya’lemühâ illâ hüve ve ya’lemü mâ fîl berri vel bahr. Vestekberû anhâ lâ tüfettehu lehüm ebvâbes semâ’. Alallâhi tevekkelnâ rabbenafteh beynenâ ve beyne kavmenâ bil hakki ve ente hayrul fâtihîn. Ve lev enne ehlel kurâ âmenû vettekav elfetehnâ aleyhim berakâtin mines semâi vel ard. in testeftihû fekad câ ekümül fethu ve in tentehû fe hüve hayrun leküm. Velemmâ fetehû metâahüm vecedû bidâ atünâ ruddet ileyhim. Vesteftehû ve hâbe küllü cebbârin anîd. Ve lev fetehnâ aleyhim bâben mines semâi fezallû fûhi ya’ricûn. Hattâ izâ fetehnâ aleyhim bâben zâ azâbin şedîdin izâ hüm fîhi müblisûn. Ev mâ melektüm mefâtihahü ev sadîkıküm. Fefteh beynî ve beynehüm fethan ve neccinî ve men meıye minel mü’minîn. Mâ inne mefâtihahü letenûü bil usbeti ûlîl kuvveh: ve yekûlûne metâ hâzâl fethu in küntüm sâdikîn. Kul yevmel fethı lâ yenfeullezîne keferû îmânühüm ve lâ hüm yunzarûn. Kul yecmeu beynenâ rabbünâ sümme yeftehu beynenâ bil hakki ve hüvel fettâhul alîm. Mâ yeftehıllâhü lin nâsi min rahmetin felâ mümsike lehâ ve mâ yümsike felâ mürsile lehü min ba’dihi ve hüvel azîzül hakîm. Cennâti adnin müfettehaten lehümül ebvâb. Ve sîkallezîne keferû ilâ cehenneme zümeran hattâ izâ câûhâ fütihat ebvâbühâ. Ve sîkallezînet tekav rabbehüm ilel cenneti zümeran hattâ izâ câûhâ ve fütihat ebvâbüha ve kâle lehüm hazenetühâ selâmün aleyküm tabtüm fedhulû hâ hâlidîn. Bismillâhirrahmânirrahîm. İnnâ fetehnâ leke fethan mübînâ. Li yağfira lekel âhü mâ tekaddeme min zenbike ve mâ teahhara ve yütimme ni’metehü aleyke ve yehdiyeke sırâtan müstekîmâ. Ve yensurakallâhü narsan azîzâ ve esâbehüm fethan karîbâ. Fe ceale min dûni zâlike fethan karîbâ. Fefetahnâ ebvâbes semâi bi mâin münhemir. Ve lillâhi mîrâsüs semâvâti vel ardı lâ yestevî minküm men enfeka min kablil feth. Nasrun minallâhi ve fethun karîbün ve beşşiril mü’minîn. Ve fütihatis semâü fekânet ebvâbâ. Bismillâhir- rahmânirrahîm. İzâ câe nasrullâhi vel feth. Ve ra eytan nâse yedhulûne fî dînillâhi efvâcâ. Fer sebbih bi Hamdi rabbike vestağfirhü innehü kâne tevvâbâ. Allâhümme innî eselüke bismike yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Zel celâli vel ikrâm. Yâ Allâhü yâ Rahmânü yâ Rahîmü yâ ilâhünâ ve âlihi külli şeyin ilâhen vâhiden lâ ilâhe illâ ente. Ve eselüke bismikel ma’rûfil mukaddesil meymûnetil mübâraketi en tağfirali zünûbî ve takdî hâcetî ve tensuranî a’dâî ve teftehu lî ebvâbe hayrâtike ve in tecal l îmin külli hemmin Ferhan ve min külli dîkın mahracan ve min külli usrin yüsran ve ilâ külli hayrin sebîlen yâRabbel âlemîn.ve sallalâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve âlihi ve sahbihi ecmeîne bi rahmetike yâ erhamer râhimîne bi hürmeti seyyidil mürselîne vel hamdü lillâhi rabbil âlemîn. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha “sevdiğin kişinin ismi”. Allahümme sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi hürmeti Muhammed in ve hazihis ayetiş şerifeti. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe “sevdiğin kişinin ismi” ala mehabbete “senin ismin”. Tevekkelü Ya huddame hazihis ayetiş şerifeti ve ahriku kalbe “sevdiğin kişinin ismi” bi muhabbeti “senin ismin” bi hakki hazihis ayetiş şerifeti. Sehhirli “sevdiğin kişinin ismi” bi hakki ayetiş şerifeti. Amin. Ecîbû eyyühes sâkinûne fi hâzel mekâni bârakellâhü fîküm ve aleyküm.

Evlilerin Muhabbettini Arttırma Büyüsü

Evli kişilerin aralarında olan muhabbetin artması, eşinizle iyi geçinmeniz yönünde hazırlanan etkili uygulamalardır. İşlem kişiye özeldir. Tutma olasılıkları da yüksektir. Dilerseniz muhabbet için aşağıdaki duayı da okuyabilirsiniz. Kerimenin okuşunu şöyledir:
Allâhümme lekel hamdü ve ileykel müştekâ ve entel müsteânü ve entel müsteâzü ve aleyket tekelânü ve ileykel masıyr* Yâ kâfiye mühimmâti ekfinî fî vuslatî ve edfe’annî şerral a’dâi ve hasıl mürâdî ve merâmî* Allâhümme veffıknî ilâ ehabbil ümûri ileyke verzuknî min muhabbetike nasîben vâfiran lâ ahtâcü fîhi ilâ vesîleten ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azıym* Allâhümme salli ve sellim alâ men unzile aleyhi hâzel kur’ânel azıymi ve alâ sâiril enbiyâi vel mürselîne ve âli küllin minhüm ecmeîne bi adedi ilmillâhi rabbil âlemîn*

Büyü ile Kader Değişirmi

İnsan yaşamında kader kavramı olgusu ikiye ayrılır:

Birincisi (Mutlak Kader) Külli İrade asla değiştirilemez. Evrendeki ilahi bilgisayar olarak kabul edilen Levh-i mahfuzda kayıtlı olan ve Allah’ın iradesini yansıtan kesin değişmeyen kaderimizdir. Bu kader; dua, büyü, hiç bir güç, tedbir ve gayretle değiştirelemez. Bizim istek ve bilgimiz dışında oluşan bu kaderin kapsamına, doğduğumuz memleket, dönem, ailemiz, eşimiz, evladımız, işimiz, ecelimiz ve yaşamımızı derinden etkilyecek ve şekillendirecek olaylar girmektedir.

İkincisi (Muallak Kader) Cüz-i İradedir.
Muallak kader ise kişinin kendi iradesini kullanarak kaderiniz ve yaşamını şekillendirmesi olarak açıklanabilir. Bunlara özel zevklerimiz, meraklarımız, ikili ilişkilerimiz, olaylar karşısında verdiğimiz tepkiler ve bu tepki, davranışlarımızı kontrol etme becerilerimiz örnek olarak gösterilebilir. Misal; satranç oyunu ve oyunun kuralları, nasıl oynanacağı, taşları, şah ve matı mutlak kaderdir. Oyunda yapılan hile ve stratejiler, oyuncunun yaptığı ataklar ve oyunun gidiş hattında yer alan tüm ustalıklar Muallak Kaderdir.

Sonuç olarak bu anlattıklarımızdan yola çıkarak Büyü Kaderi Değiştirir mi? sorusuna vereceğimiz cevap: “Büyü kaderi etkileyebilir, ama mutlak kader dediğimiz yaşamın ana noktalarını kesinlikle değiştiremez” olacaktır.

Kocamın Benden Ayrılmaması İçin Büyü

Bir kimse istediği kişiyi kendisine etkili bir şekilde isterse elini kalbinin üzerine koysun ve şöyle desin: sübhânel melikil kuddûsil hallâkıl fe’âl
Bunu 7 defa tekrar ettikten sonra şu ayet-i kerimeyi hemen arkasından okusun:
İn yeşe’ yüzhibküm ve ye’ti bi halkın cedîd
Bunun neticesinde haceti Allah’ın izniyle olacaktır.

Bir Erkeği Kendime Aşık Etme Büyüsü

Perşembeyi cumaya bağlayan gece niyet ederek 4 defa yasin suresi okunur. Yasin suresinin arkasından yine 4 kere:
Sübhânel müneffisi an külli medyûnin sübhânel müferrici an külli mahzûnin sübhâne men ceale hazâinihü beynel kâfi ven nûnü sübhâne men izâ erâde şeyen en yekûle lehü kün fe yekûnü yâ müferricü ferric yâ müferricü ferric yâ müferricü ferric annî hemmî ve ğammî feracen âcilen bi rahmetike yâ erhamer râhimîne ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim.
Okunur.
Defalarca denenmiştir 1 kere okuyun sonuç alamazsanız bir daha ki hafta bir kere daha okuyun.

Medyum Yasin hoca