Sevgiline Muhabbet Büyüsü Yapmak

Bir insanın muhabbetini istersen aşağıdaki duayı kağıt üzerine … ve …. suyu ile yazıp devamlı üstünde taşı.
Bismillahirrahmanirrahim
Allahümme sehirli kalbi (falan oğlu falan) kema sehhertel bahri li musa aleyhisselam ve sehhertemari li İbrahim aleyhisselam ve sehhertel cini vel insi li Süleyman aleyhisselam ve sehhertenemse vel kamere vel burake vessekaleyni li Muhammed aleyhisselam vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Uzaktaki Birine Kavuşmak için Büyü

Aralarında mesafe olan ve kavuşmayı dileyen kimseler için; aşağıdaki mübarek duayı … kere okumalıdır. Ayrıca; bu dua sayesinde korktuklarından emin ve umduklarını da nail olacağından hiç şüphe yoktur.
Dua şudur:
Ya vedudü, ya zel-arşil mecidi ya mübdiü ya müidü fe’alün lima yürid neselüle bi-kudretikelleti kadderteha ala halkıke bi-rahmetikelleti vesi’te külle şey-in la ilahe illa ente egisna ya mügisü, egisna ya mügisü, eğisna bi-rahmetike ya erhamerrahimiin*

Sevgiline İstediğini Yaptırma Büyüsü

Kalplere tesir ederek yumuşatmak, isteklerinize razı gelinmesi için …. mübarek vefki cumartesi gününün sekizinci saatinde iki adet yazılır. Birisi temiz suya konulup içilir ve diğeride su geçirmeyecek şekilde muşambaya sarıldıktan sonra taşınır ve kırk gün günde bir defa Yasin suresi ve 313 defa “Ve eni’büdûnî hâzâ sıratüm-müstakîm” ayeti kerimesi okunursa; okuyan ve bu tertibi icra eden kimseyi her gören derin bir muhabbetle sever onu yeni ayın ondördü gibi görürler. Aynı zamanda bu tertibi taşıyan kimsenin kalbi yumuşar, hikmetle dolmaya başlar.

Erkek Arkadaşının Sevmesi için Büyü

Aşağıdaki ayet-i kerimeleri yazıp üzerinde taşıyan ve günlük .. defa okuyan kimse kendini sevdirmek istediği birine; eşine, nişanlısına, erkek arkadaşına veya dilediği birine etki ederek onu tesiri altına alır. Ayetler şunlardır:
Zalike takdirul azizil alim*
Ve alellâhi fel-yetevekkelil-mü’minûn*
Ve la tahsebennellâhe ğafilen ammâ ya’melüz zâlimûn*
Ve in teuddû ni’metellâhi lâ tuhsûhâ*
Ve kadâ rabbüke ellâ ta’büdû illâ iyyâhü*
Tenzîlen mimmen halekal erda ves semâvâtil ulâ*
Errahmânü alel arşistevâ*
Lehû mâ fis semâvâti ve mâ fil ardi ve mâ beynehümâ ve mâ tahtes serâ*
Yevme lâ yenfeu mâlün ve lâ benûn*
İllâ men etellâhe bi kalbin selîm*
İ’tina tav-an ev kerhen kâletâ âteynâ tâıîn*
Ve ma halaktul cine vel inse illa li ya’budun*
Mâ urûdu minhüm min rızkin ve mâ urîdü en yut’imûn*
İnnellâhe hüver rezzâku zül kuvvetil metîn*
Ve fis semâi rızkuküm ve mâ tûadûn*
Fe ve rabbis semâi vel ardi innehû lehakkun misle mâ enneküm tentikûn*

Küslerin Barışmaları için Büyü Yaptırmak

Bu hayatta her şey insanlar içindir. Başımıza istemediğimiz bir çok olay ve olumsuzluklar gelebiliyor. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerle aranızda çıkan olumsuzlukları düzeltmek, aradaki buzları eritmek maksatlı hazırlanır. Bu işlem dargınlıkları sona erdirmek ve barışmak içindir. Değişik bir yöntem olarak aşağıdaki duayı da okuma yapabilirsiniz. Dua’nın okunuşu şu şekildedir:
“Allâhümme leke eslemtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve ileyke enebtü ve bike hâsemtü. Allâhümme innî eûzü bi ‘izzetike lâ ilâhe illâ ente en tudillenî. Ente’l-hayyüllezî lâ yemûtü ve’l-cinnü ve’l-insu yemütûne”.

Bir Erkeğin Sevmesi için Büyü Yaptırmak İstiyorum

Başlıktan da anlaşıldığı üzere ilgi ve sevgiye muhtaç insanların bu muzdarip durumdan kurtulmaları, dilenen kişinin ona aşk ve muhabbetle yaklaşması ve mutlu ve huzurlu yaşam için hazırlanan uygulamalardır. İsteğiniz doğrultusunda itina ile hazırlanır ve tutma olasılıkları oldukça yüksek olan çalışmalardır. Ayrıca; aşağıda yer alan kerimeler sevgi ve muhabbet için okunması gereken Celilelerdir. Bu duanın okuma sayısı…, zamanı ise…. Dır.
Allâhümme innî eûzü bike mine’l-hemmi ve’l-hüzni ve eûzü bike mine’l-aczi ve’l-keseli ve eûzü bike mine’l-cünbi ve’l-buhli ve eûzü bike min ğalebeti’d-deyni ve kahri’r-ricâli.

Muhabbet için Etkili Büyü Nasıl Yapılır

Eğer bir kimsenin sevgi ve muhabbetini üzerine çekebilmek için aşağıda belirtmiş olduğum sure ve duaları okumaya başlamadan önce iki rekat hacet namazı kıldıktan sonra sure ve duaları sırası ile oku.
.. kere cin suresini oku,
.. kere selavatı şerife’yi oku,
.. kere ihlası şerif oku,
.. kere ayetel kürsiyi oku,
.. kere tebbet suresini oku,
.. kere besmele ile aşağıdaki duayı oku:
Felem innehû lâ ilâhe illahu ya rahman fettehazu ve keylen ya kerim ve kenallahu alimen hakima ya Muhammed ya ali lâ feta illâ aliyyul zülfikâr* velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm*

Sevgilinin Sana Bağlanması için Büyü Yapma

Bir kimse her bakımdan aciz kalıp, bütün sebepler ve teşebbüsler elinde kalıp çıkmazda olduğunu anlayınca aşağıdaki tertibi baştan sona kadar besmele ile birlikte yazıp her hangi bir ikinci namazından sonra denize veya akarsuya bıraksın. Sonra da Allah Teala’ya sığınsın. Allah Teala o kişinin bu yöndeki muradını verir. Yazılacak dua şudur:
Bismillâhirrahmânirrahıym*
Minel abdiz zelîli ilel melikil celîl* Elhamdü lillâhi rabbil âlemîn* Selâmün alâ ilyâsîne innî messeniyed durru ve ente erhamür râhımîn* Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minez zâlimîn* Festecebnâ lehû ve necceynâhü minel ğammi ve kezâlike nüncil mü’minîn* Allâhümme inneke ta’lemü mâ nezele bî min emrin kezâ ve kezâ fec’al lî minhü feracen ve mahracen inneke alâ külli şey’in kadîr* Ve sallellâhü alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim bi adedi ılmih*

Muhabbet için Büyü Nasıl Yapılır

Sevdiğinden, nişanlısından veya eşinden beklediği ilgi alakayı göremeyen kimsenin aşağıda yer alan kerimeleri … defa okuduktan sonra miskianber mürekkebi ile … zamanında yazıp veya yazdırıp üzerinde taşıması gerekmektedir. Bu niyetinin olduğunu kısa sürede görecektir. Okunup yazılması gereken ayetler şunlardır:
Allâhümme innî es’elüke yâ vâhıdü yâ ehadü yâ ferdü yâ samedü yâ men lem yettehız sâhıbeten ve lâ veleden yâ men lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad es’elüke*
Allâhümme bi hakkı esmâikel ızâmi ve enbiyâikel kirâmi ve evliyâikel fihâmi ve melâiketikel mukarrabîne aleyhimüs selâmü en tüsahhira lî rızkıy ve tefteha ebvabel ulûmi vel ameli ve husnel hâtimeti ves selâmete fil âhırati inneke alâ külli şey’in kadiyr bi rahmetike yâ erhamer râhımiyn*
Allâhümme salli ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî bi adedi ılmike*

Küs Biriyle Nasıl Barışırsın

El-Mü’min ism-i şerifi her gün sabah namazını müteakip … defa okuyan kimselerin Allah’ın izniyle her türlü ihtiyaçları giderilir, duaları müstecab olur. Mü’min ism-i şerifini kendine vird edinen kimsenin Cenab-ı Hakk bu yöndeki hacetini kabul eder. Ayrıca; Barışmak için … gün her namazdan sonra … defa “Yâ Mü’min” ism-i celilini zikre devam eden kimsenin Allah’ın izni ile muradı olur.

Kocanın Zina Yapmaması için Büyü

Zina eden erkek veya kadın için ….. mübarek celilesini … ve miskle yapılan boya ile yazıp kapının üst kısmına korsa o kötü alışkanlığı olan kimse bu kötü huyundan Allah’ın izniyle vazgeçer. Yazarken o kimsenin ismini ve ana ismini de yazınız.

Boşandığım Eşim Bana Nasıl Geri Döner

Geri gelmesi istenen birisi için Cuma gecesi … kere okursa sevdiği ayağına gelir. Ayrılan, boşanan, terk eden veya herhangi bir sebepten ötürü giden kimselerin size geri gelmeleri, dönmeleri yönünde denenmiş etkili tertiplerdir. Dua budur:
Bismillahirrahmanirrahim
Min zalike billahi min seddetin leke.

Kadını Aşık Etmek için Büyü Yapma

Kırmızı bir mum üzerine bakır bir iğne ile aşağıdaki dua muhabbete ait bir saatte yazılır ve … defa da okunup nefes edilerek yakılırsa niyet edilen kimsenin kalbinde aşk ateşleri parıldamaya başlar. Aşk için denenmiş uygulamalara arasında yer almaktadır.
Satfin 2 Bermetûfin2 Ğatûfin2 Bin atûf

Kendini Bir Erkeğe Sevdirme Büyüsü

Aşağıda yer alan ayet-i kerimeler özellikle bir kimsenin sevgisini, aşkını kazanmak için bu yönde okumalar yapılır. Ayet-i şerif beraberce yazılır ve taşınırsa fayda vermeyeceği sıkıntı yoktur. Ayetler şunlardır:
Sümme enzele aleyküm mim ba’dil ğammi emeneten nüasen yağşa taifeten minküm ve taifetün kad ehemmethüm enfüsühüm yezunnune billahi ğayral hakki zannel cahiliyyeh, yekulune hel lena minel emri min şey’in kul innel emra küllehu lillah, yuhfune fi enfüsihim ma la yübdune lek, yekulune lev kane lena minel emri şey’ün ma kutilna hahüna, kul lev küntüm fi büyutiküm le berazellezine kütibe aleyhimül katlü ila medaciihim, ve li yebteliyellahü ma fi suduriküm ve li yümehhisa ma fi kulubiküm, vallahü alimüm bi zatis sudur*
Muhammedür rasulüllah vellezine meahu eşiddaü alel küffari ruhamaü beynehüm terahüm rukkean sücceden yebteğune fadlen minellahi ve ridvânâ sîmâhüm fî vücuhihim min eseris sücud zalike meselühüm fit tevrati ve meselühüm fil incîl ke zer’in ahrace şat’ehu fe âzerahu festağleza festevâ alâ sûkihi yu’cibüz zürraa li yeğiyza bihimül küffâr veadellahüllezîne âmenû ve amilus sâlihâti minhüm mağfiraten ve ecran azîmâ*
Ve sallallahü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim*

Terk Eden Eşin Sana Nasıl Geri Döner

Mutlu ve mesut hayatınızda her şey yolundaymış gibi gözükürken birden bire insanı üzen ayrılıkların olması durumunda terk eden yahut giden kimsenin size gelmesi hedef alınarak hazırlanan bir uygulamadır. Bu kişinin size geri dönmesi, istenilen aşk ve muhabbetin tekrar olması için uğraş verilir. Bunun dışında etkili dualar sayesinde bu yönde niyet edilerek okuma yapılabilmektedir. Bu dualar arasında yer alan ayet-i kerime şu şekilde okunmaktadır:
“Allâhümme innî eûzü bike mine’l-hedmi ve eûzü bike mine’t-teraddî ve eûzü bike mine’l-ğarakı ve’l-harakı ve’l-heremi ve eûzü bike en yetehabbetaniye’ş-şeytânü inde’l-mevti ve eûzü bike en emûte fî sebîlike müdbiran ve eûzü bike en emûte ledîğan”.

Kendini Çok Sevdirmek için Büyü Nasıl Yapılır

Başlıktan da anlaşıldığı üzere ilgi ve sevgiye muhtaç insanların bu muzdarip durumdan kurtulmaları, dilenen kişinin ona aşk ve muhabbetle yaklaşması ve mutlu ve huzurlu yaşam için hazırlanan uygulamalardır. İsteğiniz doğrultusunda itina ile hazırlanır ve tutma olasılıkları oldukça yüksek olan çalışmalardır. Ayrıca; aşağıda yer alan kerimeler sevgi ve muhabbet için okunması gereken Celilelerdir. Bu duanın okuma sayısı…, zamanı ise…. Dır.
Allâhümme innî eûzü bike mine’l-hemmi ve’l-hüzni ve eûzü bike mine’l-aczi ve’l-keseli ve eûzü bike mine’l-cünbi ve’l-buhli ve eûzü bike min ğalebeti’d-deyni ve kahri’r-ricâli.

Kocanın Senin Sözünü Dinlemesi için Büyü

Amirler ve hakimler yanında ihtiyacının tesviye olunmasını ve onların rızalarını almayı murad eden zat Perşembe günü oruç tutup akşam zeytin veya hurma ile iftar edip, namazı da eda ettikten sonra … defa Besmele-i Şerife okumalı, uyku galebe edinceye kadar sayısız olarak Besmele-i Şerife okumaya devam edip ertesi Cuma günü sabah namazını müteakipte yine … defa Besmele-i Şerife’yi kıraat etmeli ve sonra gül suyunda halledilmiş misk ve safran ile beyaz bir kağıt üzerine … defa Besmele-i Şerife’yi yazıp bu kağıdı öd ağacı veya amber dumanı ile tebcir etmeli, sonra bir muşambaya sarıp nüsha gibi üzerinde bulundurmalıdır.

Medyum Yasin hoca