Eskişehirde Evlilik Büyüsü Yapan Medyum Hoca

Bekar yahut dul kimselerin evlilik yönünde olan maksatlarının olması ya da birlikteliği olan kişi ile evlilik olması yönünde çalışmalar sayesinde yapılır. Hayatınızda olan kimse ile yaşamınızı birleştirerek kalan geri kısmında mutlu mesut bir şekilde devam etmeniz için yapılır. Bunun dışında bir de okuma yapılarak bu maksatlara ulaşmak için niyetinizi kendiniz yapabilirsiniz. Duasının okuma süresi … defa, zamanı ise … dır. Dua şu şekilde okunmaktadır:

Allâhümme innî es’elüke min hayrin mâ se’eleke minhü nebiyyüke Muhammedin sallallahu aleyhi ve sellem ve neûzü bike min şerri mesteâzeke minhü nebbiyuke Muhammedin sallallahu aleyhi ve sellem ve ente’l-müsteânü ve aleyke’l-belâğu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh.

Aşık Etme Büyüsü Yapan İstanbullu Medyum Hoca

Size aşık olmasını arzuladığınız kimselere yapılan özel çalışmalardır. Talep ettiğiniz kimse ile aranızda kuvvetli bir aşk meydana gelir ve işlem olumlu sonuç aldığında etkisi bir ömür sürmektedir. Bunun dışında birde duları ile okuma yaparak niyet edilebilir. Aşağıdaki kerimeler aşk için olup okuma zamanı…, sayısı ise… dır.

Bismillâhi tevekkeltü alallâhi. Allahümme innî eûzü bike en edılle ev udalle ev ezille ev uzalle ev ezlime ev uzleme ev echele ev yüchele aleyye.

Gaziantepteki Muhabbet Büyüsü Yapan Medyum Hoca

Eğer bir kimsenin sevgi ve muhabbetini üzerine çekebilmek için aşağıda belirtmiş olduğum sure ve duaları okumaya başlamadan önce iki rekat hacet namazı kıldıktan sonra sure ve duaları sırası ile oku.

.. kere cin suresini oku,

.. kere selavatı şerife’yi oku,

.. kere ihlası şerif oku,

.. kere ayetel kürsiyi oku,

.. kere tebbet suresini oku,

.. kere besmele ile aşağıdaki duayı oku:

Felem innehû lâ ilâhe illahu ya rahman fettehazu ve keylen ya kerim ve kenallahu alimen hakima ya Muhammed ya ali lâ feta illâ aliyyul zülfikâr* velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm*

İstanbuldaki Sevgi Büyüsü Yapan Hocalar

Birine kendinizi sevdirmek amaçlıdır. Çoğunlukla kocanızın babasının sizi sevmesi için okumalar yapılır. Bu maksat ile hazırlanan bu işlem oldukça etkilidir. Bu mübarek vefki …. kere okuyun daha sonra yazarak üzerinizde taşıyın. Duası şu şekildedir:

Yuhibbünehüm kehubbillah,vellezine amenü hubben lillah*

Antalyada Bağlama Büyüsü Yapan Medyum Hoca

Aşk ve muhabbet ile bir kimseyi kendine bağlamak için; aşağıdaki mübarek ayeti kerimeleri herhangi bir … gününün … vaktinde miskianber mürekkebi ile temiz bir kağıda yazarak üzerine alır ve her sabah kalktığında bu ayetleri  7 defa okursa; muradına erer. Ayrıca kısa zamanda; ümit ettiğinden daha fazla mal, mülk ve servete kavuşur.

Yazılacak ve okunacak ayetler şunlardır:

Bismillâhirrahmânirrahîm

Vel erda medednaha ve elkayna fiha ravasiye ve embetna fiha min külli şey’im mevzun*

Ve cealna leküm fiha meayişe ve mel lestüm lehu bi razikiyn*

Ve le kad mekkennaküm fil erdi ve cealna leküm fiha meayiş kalilem ma teşkürin*

Allahü latiyfüm bi ibadihi yerzüku mey yeşa’ ve hüvel kaviyyül aziz*

İnnellahe huver razzaku zul kuvvetil metin*

Allahu latifün bi-ıbadihi yerzuku men yeşaü ve hüvel kaviyyül aziz*

Vallahü yerzuku men yeşaü bi-gayri hısab*

İnnellahe yerzuku men yaşaü bi-gayri hısab*

Evlilik için Yapılan Etkili Büyüler

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİNİL FATİHİL EBVAB.
Bu Dua 1001 defa Pazartesi ve Perşembe Geceleri Okunur. Çok etkili bir duadır. Bu Duayı Okuduktan sonra 3500 YA SEMİ’U Derseniz Daha sahih olur. Bir çoğumuzun bildiği üzere YA SEMİU Evlilik için Okunan güzel bir Esmadır.

Muhabbet Artırma Büyüsü Duası

Bu salâvat-ı şerife hazreti Peygamber(s.a.v)’e muhabbeti artıran, manevi dereceleri kuvvetlendiren, kalp gözünü açmak isteyenlerin devam edecekleri bir salat-ü selamdır.

Bismillahirrahmanirrrahıym.

Allahümme salli ve sellim ve barik alet tal’atiz zatil mütalsem.Vel ğaysil mütamtam.Vel kemalil mükettem.Lahutil cemali ve nasutil visal.Ve tal’atil hakkı hüviyyetiinsanil ezeli fi neşri menlem yezel.Men ekamte bihi nevasitel ferki ila turukıl hakk.Fe sallillahümme bihi minhü fihi alyehi.Ve selleme teslimen kesira.Vel hamdü lillahi rabbil alemin.

Eşleri Soğutmak için Nasıl Büyü Yapılır

Kişi veya kişilerin aralarında soğukluk olması için bu dua … kere okunur. Daha önceden denenmiş etkili işlemlerdir. Okunacak duası da şu şekildedir.

Euzubillahimineşşeytanirracim

Bismillahirrahmanirrahim

Subhaneke la ilahe illa ente ya rabbi küllü şeyün ve varisühü la ilahe illa enter rafiu celle celalühü ya gıyasü inde küllü şiddetin ve mucibü inde küllü davetin ebhın ebhın sırrı ve bi sırrı ya Allah.

Geçinemeyen Çiftler için Büyü

İki kişi veya aile fertleri arasındaki geçimsizliklerin sevgiye dönüşmesi için nebe (amme) suresi temiz bir suya okunur. Ve bu su bir yemeğe karıştırılır. Bu yemekten yiyenler birbirleri ile barışırlar. Denenmiş bir tertiptir. İstenilen sonuca ulaşıldığında etkisi ömür boyu sürer.

Medyum Yasin hoca