Sevdiğim kişiyi kendime aşık etmek için

Sevgili üyelerimiz;

Ay yeni doğduğu zaman,kartondan veya krepe kağıdından kırmızı bir kalp kesin veya kırmızı yaban gülünün kalp şeklindeki yaprağını seçin.Yeni,temiz ve beyaz bir sayfanın üzerine mum ışığında hiç kullanılmamış bir kalemle şu sözleri yazın;

‘’bu kırmızı kalbin,mum ışığı altında parladığı gibi bende kalbinde parlayarak,seni cezbedeyim.’’

Sonra banyo yapın.gecelik veya pijamanızı giyin ve kırmızı mum yakın.Üstteki sözleri,yüksek sesle tekrarlayın.Karton veya krepe kağıdından hazırladığınız kalbi,mum alevinin önünekoyun ve mum alevi,kalbi aydınlatsın.Sonra bu sözleriyazdığınız beyaz kağıdı ve kalbi yeni bir zarf içiğne koyun.Zarfı yanan mumun eriyen kısmıyla mühürleyin ve saklayın.Zarfa,kimse dokunmasın.Yeni ay doğacağı güne kadar 28 gün boyunca zarfı saklayın.Yeni ay doğduğunda,hayatınızda yeni bir aşk doğmuş olucak.

Evinden uzaklaşan kocayı geri getirme büyüsü

Bu, insanların inancına ve yaşamı algılayış biçimine göre değişir. Kişi büyü yaptırıp olay istediği gibi gerçekleşmese bile, bunu hayra yorarak Allah istemiyor diyebilir. Bu durum kişinin büyüye olan inancını kesinlikle sarsmaz. Diğer bir durum ise, kişi büyüyü yaptırmasıyla birlikte istediğinin oluşması durumunu direk olarak büyüye bağlar. Bir şeyi çok isterseniz olur zaten. Aslında inanca göre alın yazısına direnmeye hoşgörüyle bakılmadığı halde yine de büyüyü denemekten vazgeçmezler. Ama sonuç olarak büyü ile aşk ve ayrılık gibi bir çok sorununuza çözüm bulabilirsiniz.
Sevdiğiniz Kişiyi Kendinize Aşık etmek
Bu bir çingene büyüsüdür. Psikolojik büyü dersek daha uygun olur. İnsan psikolojisine yatırmadığı şeyler için kendisince uygulama şart koşar. İnanışlara aşkı getirecek bazı malzemelerle etkisi arttırılabilir. Ama büyülerdeki esas her zaman dediğim gibi inançtır yani kalpten istemek olacağına kayıtsız şartsız inanmak.
Bu büyü için bir adet kırmızı taze gül, iki adet kırmızı mum ve ertesi gün güneşin doğacağı saatte kalkmanız yeterli olacaktır. Uyumadan önce kırmızı gülü mumların arasına koyun. Şafak sökerken uyandığınızda doğuya bakan açık bir pencere önünde gülü koklarken sevdiğiniz kişinin sizinle birlikte olduğunu hayal edin. Gülü tekrar mumların arasına koyun ve gül solana kadar mumları asla söndürmeyin. gül solduğunda mumları söndürüp evin yakınında bir toprağa gömün.

Etkili Evlenme Büyüsü Nasıl Yapılır

Bismillahirrahmanirrahim

Ayet-el- Kürsi’nin evlilik için okunur bu tertipte okunma yöntemi diğer okumalara göre farklıdır. Sadece ve sadece belirtilmiş olan süreçte okunur. En fazla .. ay arka arkaya okuna bilir. Genelde ilk ay okunma arkasında evlenecek bir işi mutlaka karşınıza çıkacaktır. Buna içtenlikle inanarak okumanız gerekli Allah’a tam bir inanç ve güvenle okudunuz takdirde ve belirtilmiş şekilde uygulandığında Allah’ın İzniyle karşınıza birisi çıkacaktır. Okuma zamanı …, sayısı ise… dır.

Erkek Arkadaşımı Evlenmeye İkna Etme Büyüsü

 

KEZALİKE ZEVVECNAHÜM BİHURİN IYN … defa Her gün

* Normal bir mendil büyüklüğünde ipekli kırmızı bir kumaş parçası ve ya kullanılmamış kırmızı ipek bir mendil. Bu kırmızı mendil veya ipek kumaşa, Nahl suresi 72. ayeti herhangi bir kalemle yazılacak ve üzerine aynı ayet … defa okunacak.

Başlamadan önce gusül abdesti alınacak. Hiç kullanılmamış iç çamaşırı giyilecek ve İki rekât Allah rızası için namaz kılınacak. Namazdan sonra, bizim için hayırlı olacak bir eş bulmak, hayırlısıyla mutlu bir evlilik yapıp hayırlı bir yuva kurmak niyeti ile niyetlenip 4356 kez Ya Allah ismi şerifiyle okumaya başlanacak. Her yüze geldiğimizde Nahl suresi 72. ayeti … defa okunacak. Okurken içine ayet yazılan kırmızı pek mendil veya kumaş parçası kalbin üzerine konacak. Okuma sırasında ve daha sonra iki göğüs arasında duracak. Evlilik gerçekleşene kadar durması hayırlıdır.

Nahl suresi 72. ayeti :

Bismillahirrahmanirrahim.

Vallahü ceale leküm min enfüsiküm ezvacen ve ceale leküm min ezvaciküm benine ve hafedeten ve rezakaküm minet tayyibat.

Medyum Yasin hoca