YA VEDUD 3003

İş arama sürecimde benim moralimi yükseltecek, kendime güvenimin gelmesini sağlayacak, daha da önemlisi iş görüşmelerinde karşıdaki insanın beni anlamasını ve benden etkilenmesini sağlayacak bir yol arıyordum. Aslında kendine son derece güveni olan bir insanım ama iş çevreleri farklı ve insan ister istemez güvenecek bir dal arıyor.
Medyum Burak ile Etkileme Yolunu Buldum:
İnternette gezinirken Medyum Burak adlı bir üstat ile tanışan, hocanın meziyetlerinden ve dualarından faydalanan kişilerin yorumlarını okudum. Dikkatimi çekti ve ben de yardım almaya karar verdim. 0 553 371 89 94 numaralı telefondan kendisini arayarak bir randevu istedim. Kendisini ziyaret ettiğimde ne kadar sıcak ve akıllı bir insan olduğunu gördüm. Beni dikkatle dinledi ve moral verdi. Derdime çare olacağımı da söyledi. Gerçekten de oldu.
Dua ile Rahatladım:
Ya vedud 3003 dua verdi bana ve nasıl okumam gerektiğini dikkatle anlattı. Tane tane anlattı ve zorlanmadan bana dediklerini yerine getirdim. Okumam sayesinde kendime güven ve ferahlık geldi. İş görüşmelerimde beklentimin de üzerinde bir performans sergiledim. Girmek istediğim işin görüşmesinde, görüşme yaptığım kişilerden mükemmel geri dönüşler aldım. Bu şekilde, istediğim işe girmem mümkün oldu. Bu işe girmek benim için bir hayaldi. Çok şükür Medyum Burak sayesinde derdim çözüldü, insanları etkiledim ve şu anda zaman zaman duamı insanları etkilemek için okumaktayım.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Gerçek Hoca
Bu makale Gerçek Hoca tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Büyü
Yazdır
Bu sayfaya 1396 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

18 Evet
20 Hayır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Medyum Yasin hoca