Sevgi duasi denenmiş

Merhabalar ben 30 yaşındayım ve geçen sene çok sevdiğim kör kütük aşık olduğum genç bir bayan yüzünden epey sıkıntı yaşadım. O kadar nazlı yetişmişti ki en ufak şeyden kırılıyordu ve aslında benim onu sevdiğim kadar o da beni sevmiyordu. Aslında seveceğini biliyordum ama kaprisleri de çok fazla olduğu için ben de ne yapacağımı çok kestiremiyordum. Ablam bu duruma epey üzülüyordu ve kızı o da çok seviyordu. İkimizin yan yana olması ve evlenmesi için bana bir öneride bulundu ve sevgi duası denenmiş yöntemlerden biri olduğundan bunu bizim de mutlaka denememizi önerdi. Ben de hemen kabul ettim çünkü onu çok seviyordum ve her ne olursa olsun kaybetmek de istemiyordum.
Burak beyle görüştük
Ablamın bu konulardaki bilgisi tabi ki benden fazla olduğu için hemen medyum Burak beyi bulmuştu. En güvenilir kişinin o olduğunu söyledi ve beraber gidip görüştük. Tabi ki ablamın dedikleri doğruydu çok güven verici biriydi ki aynı zamanda bu dua meselesinde bize de çok yardımı dokundu. O günden sonra bir anda her şey aşkla doldu diyebilirim.
Doğru tercih çok önemli
Artık karşılıklı sevginin olduğu bir beraberliğim var çünkü bunu medyum Burak beye borçluyum. O olmasa belki hala beni süründüren sevgilimin peşinden harap olacaktım. Siz de bu tip konularda 0553 371 89 94’ü arayın ve sevgi duası hakkında detaylı bilgi alın.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Gerçek Hoca
Bu makale Gerçek Hoca tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Büyü
Yazdır
Bu sayfaya 1042 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

21 Evet
18 Hayır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Medyum Yasin hoca