Her Şey Papaz Büyüsü Sayesinde Oldu

Ev sahibimle aslında çok da iyi anlaşmıyorduk fakat kirasını düzenli ödediğim için sanırım bana yasal olarak ses çıkaramıyordu eşime olan bakışlarından da pek hoşnut değildim bekârdı ve gözleriyle kocamı fena halde süzüyordu. Normalde sabırlı biriydim ancak son zamanlar da evden çıkmamız konusunda ısrarcı oldukça iyiden iyide sabrım taşmaya başlamıştı zor geçiniyorduk başka ev bulmam bizi çok zorlayacaktı. Bu vesile ile papaz büyüsü hakkında bilgi almaya karar verdim ve internet üzerinden kısa bir araştırmaya girdim.
Ev sahibim Bu Sabrı Taşırmıştı
Hocamızın telefonunu gördüğümde tereddüt etmeden 0553 371 8994 numaraları telefonu çevirdim ve aradım papaz büyüsü nedir diye bir bilgi aldım hayatımız da olan biteni anlattım. Yanınıza gitmeniz gerekmiyor sizlerin işini telefonla iletişim kurarak da halledebilecek bir insandır kendisi ve ben çok iyi yaptığımı hayatımın her anında anladım.
Birkaç hafta sonra Burak hocama papaz büyüsü nasıl yapılır sorusunu sorduğum için şanslı olduğumu anladım çünkü bizim üzerimizden elini çekmişti artık istediğimiz gibi kiramızı ödüyor bazen sırf inat olsun diye geciktiriyordum. Öylesine ağzı dili bağlandı ki o kadının yerine sanki başkası gelmişti neredeyse evin tapusunu bile üzerimize verecekti. Hayatta mutsuz olmanızı sağlayan kim varsa harekete geçin hiçbir şeyi kabullenmeyin çünkü bu dünyaya bir kere geliyorsunuz ben yaptırdığım büyüden memnun kaldım sizlere de tavsiye ediyorum. buraya tıklayarak söz geçirme büyüsü adlı makaleye de göz gezdirebilirsiniz.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Gerçek Hoca
Bu makale Gerçek Hoca tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Büyü
Yazdır
Bu sayfaya 802 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

21 Evet
20 Hayır

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Medyum Yasin hoca